Jadual Final Exam Semester 7

6:55:00 AM

Diari Disember 2012-vert
note : kalendar dibuat dua hari lepas, jadual kerja sebelum ini tidak disertakan sekali…XD
submission PAP ditunda kepada 31hb plak…malas nak edit dah…

IQ tak ada study week yer sebab semua dipenuhi dengan projek, study last minute la jawabnya…*very bad~

paper Fundanmental Civil Engineering paling tak sangka ada, sebab paper tu start dibuat bermula semester ni, dan meliputi semua subjek tahun 1, tahun 2 dan tahun 3….tak lepas paper ni alamatnya tak dapat grad la kami…. =.=…ingatkan dorang nak mulakan paper ni bermula semester depan tapi alamatnya mimpi tinggal mimpi…

so, apa-apa pun all the best kepada kawan-kawan semua…buat yang terbaik, sehabes baik….yang baik-baik….untuk ummi, abah, family dan masa depan… XD…

ok, till then…

bai.

315590_269417323097835_100000887070559_826975_1117063874_n
all the best *yakin pada diri sendiri
edit pakai photoshop, baru rasa macam ok sket…XD *gambar lama…

***nak pergi sarap pagi nih…bestnye!!

7 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. arghhh..stress assignment melambak tak siap lagi :(..ko amik construction plant??section mane??

    ReplyDelete
  2. zakia~ aku ambk construction projek management ler...kump1 pnye sbjek..

    busyra~ terima kasih!

    ReplyDelete
  3. 3 minggu je untuk usaha sehabis baik.. Good luck.. :)

    ReplyDelete
  4. selamat berjaya ya...

    uncle doakan yg terbaik utk anda...

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD