Final Year Experience (FYP)

9:51:00 PM

salam semua....

final year experience? macam pelik kan...memang pelik pun, sebab selalunya First Year Experience...IQ sengaja tukarkan jadi Final Year Experience...XD... macam best lak..sebab dulu IQ tak ada first year experience tu....jeles!

final year bermula dengan program yang macam hantu lambaknya....terlampau banyak...apatah lagi, group IQ kali nih akan hadapi projek yang melambak-lambak...tapi akan rasa ringan sikit bila last semester nanti...Insya-Allah....

tapi dalam kesibukan tu, IQ dan 3 stooges bersama rakan arkitek kitaorang sempat masuk competition hari tu....competition mencipta menara untuk hentian putra kat Kuala Lumpur tu...kitaorang terus ke stage 2 sebab tak ramai yang join...stage 2 ni kena buat design proposal, board, dan bla bla bla....tapi kesibukan yang ada, membatas kitaorang untuk buat yang terbaik....sempat buat proposal dengan satu board jer...



so, bila da hantar proposal semua....kumpulan kitaorang tak berjaya ke peringkat seterusnya....nak buat macam mana..sibuk sangat...tu yang orang cakap, gedik nak join walaupun tahu sibuk nak mampus kan...huhu...anyway, kawan-kawan IQ cakap nak rasa feel masuk competition macam tu...kan...hehe....pengalaman tuu...berharga!

anyway, kalau IQ sibuk macam mana pun, IQ sengaja cari masa untuk buat apa yang IQ suka buat....macam? melukis...errr...tak sedar kerja melambak sedang beratur mintak disiapkan....menangis-nangis kerja tu...kesian kan...sangat....hehe~

pensil kontot~ tapi bermakna!

lukisan yang IQ lukis masa tunggu kawan IQ habes TECS hari rabu lepas...tapi IQ tak bawak balik pun lukisan nih...just tinggal kat foyer fakulti....ada sesiapa nampak? heeee~

ok, terpaksa sambung buat kerja dah nih...sebelum tu, thanks pada sesiapa yang doakan ummi IQ...ummi IQ masih belum kuat....masih lagi jatuh-jatuh...=( IQ nak balik tapi keadaan tidak mengizinkan....sedih sangat...harap dapat balik sebelum exam nanti....harap sangat.....=(

sekian.

*** keadaan yang berlaku mungkin kerana diri kita sendiri....mungkin juga Dia mahu uji kita....kan?

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD