Pemenang Contest Soalan Unik

5:16:00 PM

salam buat semua….

sorry la buat kawan-kawan IQ yang tunggu keputusan…IQ sebenarnya mencari masa yang terbaik nak umumkan pemenang sebenarnya…*cehh, macam ramai je yang join kan….huhu…yes, tak ramai join sebab IQ buka contest ni sekejap je…sehari…memang tak ramai la kan yang tahu…huhu….sorry yer~

okeh…paling tak, ada la dua orang yang sudi tanya soalan kat IQ….so, antara dua soalan yang diajukan, IQ telah memilih satu soalan yang pada IQ tak pernah la kot orang nak tanya kan….soalannya berbunyi…

soalan
Nadirah Farhana

Jawapan : IQ akan selalu harap yang view dan komen adalah si Dia…paling tidak, view pun da cukup, untuk Dia tau IQ da update blog untuk Dia tengok dan baca….yang selebihnya, pembaca setia DBIQ…=D

ok, tu adalah pemenang utama untuk contest soalan unik ni…

tapi

ada sorang lagi pemenang saguhati, sebab dua orang jer pon pesertanya…dan soalannya berbunyi…

soalan1

Razfira

Jawapan : IQ nak tamat belajar dengan cemerlang…Insya-Allah…impian yang harus diusaha keraskan…haha….*apa punya ayat daa…

ok…dah!

untuk hadiahnya nanti IQ update, eceli IQ tengah cari-cari jugak barang untuk hadiah nih…tunggu pesta konvo nanti la IQ carik yerp….untuk pemenang utama, bley bagi by hand la ek…hehe…untuk razfira, nanti IQ postkan….hehe…

Tahniah buat pemenang…hehe…

lain kali IQ janji akan buat contest yang lama-lama punya ek…sorry la, IQ sekarang pun tengah sibuk, tapi mengada plak nak buat contest bagai kan… *bley jalan daaa…sob3..

k..till then…

k.bai

*** nak cari hadiah…nak cari hadiah…nak cari hadiah….=P

You Might Also Like

3 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. YEAYYYYY!!!!!! ^^ nak BEAR BESOR GEDABAK!!! hahahahha

    ReplyDelete
  2. saya menang???

    wahh first time ni menang!!!!!! yeaaa

    thank u! love u! :P

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers