Hanya Selingan Kata

1:14:00 PM

-- --

salam semua…

seminggu IQ tak update blog…bukan bermakna langsung tak ada perkara menarik yang berlaku dalam tempoh seminggu tu…ada…serius ada…cuma kalau boleh IQ nak compile semua sekali berserta gambar….tapi macam terlalu banyak la kan kalau nak diceritakan….hurmm~

lately, sejak seminggu yang lepas…cuaca akan bertukar dari panas terik menjadi hujan yang lebat….dum tam dum tam kebaaaboommm bunyi dia…*tipu la macam bunyi bom~ tapi betul la kan cuaca tak menentu…aktiviti petang-petang pun kadang tersangkut disebabkan hujan…tapi tak per…hujan kan rahmat… *insaf..

minggu konvokesyen da pun lepas….konvo kali ni ramai ahli kelab SRC yang terima ijazah….lebih dari sepuluh orang…ramai sangat! hadiah pun tak terbagi lagi sebab ramai…sebenarnya hadiah da ada…tapi 3stooges ni sibuk sangat….sampai tak ada masa nak bungkus hadiah…huhu..sibuk kenapa? macam biasa….jual bunga! sejak turun temurun tak pernah miss…*ok tipu, hari tu termiss jual sekali….sebab kelas…ngeh4…

51849_3697309837293_891484174_o
aizu dan aiman…tahniah! hari konvokesyen ke-2 sesi pagi…
52827_3697312157351_226782977_o
da only chinese in our club…Ti Jian Liang…senior fakulti IQ…*abaikan IQ…=.=

gambar kredit kat wawan wisely…=P

dalam suka gembira gelak ketawa semua ni…ada jugak kesah yang menyakitkan hati….berlaku pada member baik IQ sendiri….Farah..yes! Farah…malam sebelum hari ke-2 konvo, kereta dia da kehilangan 4 bijik tayar + sport rim!!! kueng asam punye perampok…IQ nak attach gambar kereta dia kat sini…tapi macam malas plak nak bluetooth dari handphone farah tu…hehe…tapi serius geram! time-time konvo memang perampok senang lenang boleh masuk kawasan kampus…dan buat onar….menyakitkan hati tapi bila diingatkan balik…apa yang berlaku macam mimpi….

P1020193
rupa tayar +sport rim yang hilang…ada maklumat sila laporkan kepada IQ… *konon… =.=

see….IQ da cakap, IQ tak update bukan pasal IQ tak ada idea tau tapi tak ada masa nak update jer…plak tu, gambar dalam tangan tak ada…ada gambar baru macam best sket nak cerita kan kan kan? apa lagi IQ tak update? haaa…ada ada! pasal nite ride….pasal apa lagi ek….luper la plak….. =.=

ok la…setakat ni dulu…apa-apa pun awasi jarak anda….eh? silap-silap…awasi harta benda anda…pesanan ringkas dari IQ…take care!

k.bai

*** hari ni IQ terponteng kelas sebab tak sihat…tak sihat hidung bukan tak sihat tangan…tu sebab boleh je menaip nih…=P
*** hari ni befday ITIK KUNING!!! epi bufday itik!

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. tahniah kat kawan2 iQ...
    dahsyatnya.. hilang dalam UTM ke???

    Betul ke tido je.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. nad~ mne de tdo..tu kelip mata laa...

    shafiq~ aah..hilang dalam utm....

    ReplyDelete
  3. tak sabar kan nak grad..yg pasal tayar kete farah tu serius aku nyirap giler..ei!

    ReplyDelete
  4. huhu...betul xsbar...hrap dpat grad skli nti...


    naseb la..nk wat cmne...=(

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers