Nak Menang Kamera Canon 1100D?

7:34:00 AM

klik gambar atau di sini!

jangan lupa sign up!

ianya bukan contest, ianya hanya lucky draw…so…tak ada apa-apa syarat pun nak masuk KECUALI nak menang second lucky draw…refer kepada 5 orang, da boleh unlock kan SECRET PRIZE….menarik-menarik…..

IQ saje-saje masuk, nak kata bertuah? tak pernah bertuah pun…selalunya yang masuk contest macam ni kakak IQ yang sulung….dan selalu la dapat macam-macam jenis hadiah….dapat tiket wayang ler, dapat tidur kat hotel concord ler *eh, betul ke ejaan tu? hahaha!

ok….till then! hari ni tak ada paper, setelah 3 paper untuk 3 hari berturut-turut, hari ni boleh rileks sket, esok la plak papernya….

k.bai!

*** dapat kamera sebijik, rasa da bersyukur sangat2….tak pernah nak ada kamera sendiri, selalu pakai yang orang punya….kesian kesian…*tak per, yang penting, skill tu ada…cehh~

You Might Also Like

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. wow gila ah 1100d.
    eh bukan IQ ada satu ke

    ReplyDelete
  2. IQ xde, chubby IQ ada 1100D, abg ipar IQ ad D5100...huuu~

    ReplyDelete
  3. wah... bley dapat camera tu.... lumayan.... huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. kan...cepat2 sign up..mne tau bertuah kan...=D

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers