Budak Sekolah Zaman Sekarang…Haihh~

10:20:00 PM

salam semua!

berikut adalah komen2 IQ dengan seorang budak perempuan yang ntah mana datang dalam profile fb adik IQ….IQ bukan nak halang adik IQ berkawan, tapi adik IQ tu pun pemalu dengan perempuan…tapi kes ni lain sket…perempuan yang cari lelaki…waahh~ hebat kao nyah~ *derrr~~

fb4
fb5
sesetengah komen dalam bahasa terengganu..harap maklum

motif dak perempuan tu mungkin baik la, actually nak kawan je tu, IQ memang sengal sket, saje acah…dak tu plak terus menggelabah….terus plak ngaku ada boyfriend dan SAJE NAK KACAU….haha! adess…dak perempuan ni baru tingkatan DUA hokey! tingkatan dua da ada boyfriend, tapi tetap nak kacau lelaki lain…waaahh, nak cari spare ke ape dik? pening-pening…

ni la kesannya FB zaman sekarang, tak cukup kenal satu, nak kenal dua, tak cukup kenal dua nak kenal tiga….pandai-pandai la nilai yer….IQ nak bagi pengajaran pada adik-adik IQ yang IQ sayang sangat-sangat, kalau da bercouple zaman skola-skola nih, jangan cerita kat orang, nanti diri sendiri malu…kenapa?? nanti putus, kapel lain, putus, kapel lain…haaa..tak ke malu? nanti orang cakap tak manis la plak kan…kenapa kak IQ tahu? *tetiba kakak la plak kan….sebabnya kak IQ pun camtu dulu…HAHAHA! tak der la…salah tu…kak IQ ni setia…kalau putus tu maknanya tak der jodoh…*jodoh kepala hotak hang, sekolah lagi da pikir jodoh….haihh~~ HAHA!

korang tahu kenapa dak perempuan tu nak kaco adik IQ? sebab adik IQ nampak macho dan matang dalam profile picture dia…padahal adik IQ….baru darjah LIMA!! adesss…identiti profile terpaksa ditipu sebab nak buat emel punya pasal….budak bawah 12 tahun tak boleh ada akaun emel dan sebagainya ok tanpa pengawasan ibubapa, yang adik IQ nih punya pun kakak sulung IQ tolong buatkan….so…dalam pengawasan…haha!

entry ni bukan nak mengata sape-sape…tapi niat IQ hanyalah nak bagi pengajaran pada adik-adik yang baru nak meningkat remaja nih…harap paham la yer~ =D

k.bai!

latest punyer~
fb6
IQ memang nakal sakat orang…sekian…

 

*** untung dak sekarang, nak kaco guna FB jer, zaman IQ dulu, minat kat sorang brother pun main curik-curik ambik gambar jer…nak tegur? hareeemmm~ sampai sekarang taaakk~ HAHA!

You Might Also Like

15 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. cikgu sekolah pon blom berpunye..
    dorang ni..sebok2 carik dulu..xleh jadi!!!!

    ReplyDelete
  2. untung la form 2 dh ade pakwe.kite umur 22 blom ade pakwe lagi.hahaha

    ReplyDelete
  3. budak2 skunk..nk tmbh kawan kot..huehuehue

    ReplyDelete
  4. darjah 5 dah macho macam kakak dia

    ReplyDelete
  5. bdk2 zaman skrng mmg dah lain dgn zaman kita kan.. humph

    p/s: i dah folow u :)

    ReplyDelete
  6. eeeeee....aku rase nk g lepok3 je pale budak nim!

    ReplyDelete
  7. nad~~ ckgu kena cari cepat-cepat, kalah ckgu...kan...??

    cik rongoks~ tu la pasal, sian akak-akak, melopong tengok adik2 da berpasangan...=P

    hus~ mungkin la....niat baik, nk tmbah kawan...=D

    azlan~ aah, kakak dia macho, adik pun mesti macho meyh!

    syah'izzat~ lain sesangat dah.....tak tau nak cakap dah..

    mama fieda~ budak-budak sekarang kak~

    cik galaticos~ sabor2, klu nop kepok gop, g dungun hor....haha!

    ReplyDelete
  8. adik saya pun kenal kat fb je, budak tu dtg rumah konon nak jumpa. advance kan.

    ReplyDelete
  9. heshhh lawa la budak zaman sekrang..advance betul~ sifir 1 sampai 12 pun tak habis hapal lagi dah nak bercintun~ :P

    ReplyDelete
  10. asyiqin~ perempuan? klu prmpuan, serius advance! pfftt!

    che rosliza~ ok kak!

    zakia~ tawu xpe...sifir tergagap lagi...tu pun cilok pakai clculator...haha!

    ReplyDelete
  11. kita yang dah bsr ni pon xde punya2 lagi..drg skrg mmg dah advance sesangat...

    ReplyDelete
  12. amboi. budak budak zaman sekarangggg :0

    ReplyDelete
  13. errah~ darah muda, nak buat camne, kite nih da darah tua..haha!

    kura~ haaa...kura dlu cmni x? haaha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers