Yang Ke-20 ++ …Selamat Tua Besties!

9:28:00 PM

IMG_1487
idea by farah, edited by IQ, special for wanie

besties IQ yang sorang ni da genap umur dia untuk tahun nih pada hari nih..

berapa umur dia?

next entry la IQ bagitahu…

gambar-gambar masa buat surprise kat dia petang tadi dah diupload tapi ntah kenapa…

IQ jadi maaaaaaaalas nak update blog panjang-panjang sekarang…

so, kena tunggu next entry jugak la yer…

“HAPPY BIRTHDAY MY BESTIES!'”

k.bai

 

*** tetiba dapat selsema lepas buat rawatan mata kat pesta konvo malam tadi….apa kaitan mata dengan hidung? search sendiri~~

You Might Also Like

3 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Ehemm. nak jugak mcm ni.. 8/5 ni birthday i taw yuuu. hahha..

    btw happy birthday to beliau!

    ReplyDelete
  2. la...ingt ade gmbr byk2....
    malas nk tulis rupenye...
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. singgah n follow sini :)

    dr,
    afasz.blogspot.com

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers