Wordless Wednesday #15 Oh Kuala Lumpur

4:37:00 PM

ps
gambar A : setiawangsa ke taman tun dr ismail

ps1
gambar B : setiawangsa ke sunway

jarak antara dua-dua tempat..

ps3ps2
kiri: setiawangsa –> TTDI
kanan : setiawangsa –> sunway

IQ bakal berpraktikal lagi sebulan…kat kL…kawan IQ tolong carikan…tapi nanti IQ praktikal sorang-sorang….dan bakal menempuh segala-galanya sorang-sorang….sob sob sob….nasib baik ada sedara di kL…bley tumpang berteduh…ayat tacing!

kenapa ada dua tempat? taman tun dr ismail [TTDI] tu tempat site….dan sunway tu pejabat HQ…so, first day kena pergi pejabat HQ yang 24km++ jauhnya….kalau nak ikot jalan tak jem sangat kena gerak sejauh 30km++…giler jauh! =.=…so, lepas tu kena berulang ke TTDI je….harap-harap macam tu la sebab TTDI tu macam dekat sket…dekat la berbanding sunway….walaupun hakikatnya jauh jugak….=.=

grrrr! tak sangka jadi orang kL plak lepas nih, sebelum ni punya la tak suka pergi kL…nampaknya, kata-kata da makan balik tuannya…sob sob sob…kenapa IQ tak suka? sebab jalannya yang serabut….dan jugak jem!!!

so….welcome to kuala lumpur….=.=

k.bai

*** safety boot? check! safety helmet? otw!

You Might Also Like

9 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. pehh. best la dah ber LI. semoga tabah buat report k. hahha.

    check sunblock jgn lupa hahha

    ReplyDelete
  2. wahh..awak amek kos ap eh??saya pun LI gak bln 7 nnti tapi kat penang..nasib baik sekali dgn member..so xrisau sgt.

    ReplyDelete
  3. IQ dok setiawangsa?!ecah pon duduk kt setiawangsa skang...hehe...bile LI?moh la jumpe...lalalala

    ReplyDelete
  4. kura~ hahaha! xmaen sunblock laa..ape barang....kata budak outdoor...

    nana~ sy awam...jauhnya penang!! =D

    ecah~ ikot ecah trus la masa knduri nanti...hak3...

    uncle~ tenkiu2~

    ReplyDelete
  5. nnt leh lah kite date kat sane...huhu ^^

    ReplyDelete
  6. hati2 jln kt kl tuh, even dlm google ckp x jem, tetap jem, jln KL senantiase jem, bhahahhaha, agi2 sunway tuh, keh keh keh

    ReplyDelete
  7. nad~ moh kiter ngedet yop! haha!

    shahsyaz~ tawu...sume jalan jem punyer...kena kuar kol5 pgi cmni tiap2 ari...huaaa...

    panda putih~ tenkiu! =D

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers