Sahabat Selamanya

6:24:00 PM

pasang lagu untuk feel lebih…=P

IQ buat entry ni khas buat dua orang besties IQ yang PALING IQ sayang…sayang sangat-sangat….

FARAH.WANIE

dua orang paling bermakna dalam dunia IQ…
susah senang..
diaorang tempat IQ mengadu…
diaorang ni…adalah yang paling rapat dan rapat sekali dalam hidup IQ..

BEST EVER BESTFRIEND

but…

somehow, buat kalian….

aku nak mintak maaf…
sebab perangai aku mungkin teruk, cepat naik angin….cepat marah…mengamuk…
yeaahh…tak semua orang boleh nampak….tak semua orang boleh tahu yang sebenarnya aku ni adalah seorang sangat panas baran…hanya korang dua orang je tahu…(mungkin sekarang ni orang lain tahu, tapi tak lihat sendiri)…korang yang terbaik dalam hidup aku…hampir 3tahun kita kenal….perangai masing-masing semua da masak…..time aku nangis, korang ada di samping aku…time korang nangis, aku ada di sisi korang…time susah ke senang ke…kita tetap bertiga…dan bukanlah korang jenis hanya ada pada waktu senang sahaja…waktu susah aku…waktu susah korang…kita tetap sama-sama….

dan aku masih ingat masa tahun 1 dulu…

Farah menangis….sebab dia cakap dia sayang kat aku dan wanie…sebab dia sayang sangat persahabatan nih….aku masih ingat cara dia menangis…yeaahh~ aku ingat lagi….tersedu-sedu… =’)

aku just nak mintak maaf sekali lagi…

pada farah…pada wanie…

aku bukanlah sahabat yang baik cuma aku hanya sahabat yang setia dengan sahabatnya…

aku sayang korang sangat-sangat…

SAMPAI BILA-BILA

sekian.

You Might Also Like

1 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. peh. garang akak iq ni ye sebenarnya. takut pula. hehehh

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers