Projek Sarjana Muda….Eh?

3:10:00 PM

eh eh eh…manyak la ko punya sarjana muda….baru tahun 3 da berangan nak buat PSM….=.= *ok2..sedar diri….

eceli nih salah satu projek yang IQ dan kawan-kawan kena buat sem nih….subjek steel….dan video kat bawah ni patotnye IQ tunjuk masa presentation TAPI disebabkan lagu background tak official, so…tak jadi nak tunjuk…sekian…haha~

 

lagipun, IQ masa tu tak tahu nak buat animation bergerak secara automatik…da habes presentation baru tahu….*macam sengal gak rasa masa tu…..so….video ni just berada dalam simpanan sendiri dan simpanan ahli kumpulan yang lain….

projek nih masih berjalan di mana kena buat calculation untuk semua part macam rasuk [beam], tiang [column] kekuda [truss] sambungan [connection]….sekarang dalam fasa ke3 iaitu buat truss dan connection….truss dan connection blurr sebab tak paham sangat! haha~ *padan muka..

projek untuk subjek lain tetap ada….geoteknik, contract, construction….ditambah pula dengan dua test pada hari khamis dan jumaat nanti….sekian… *senyum-senyum…

ok…just that…sambung buat kerja!

k.bai

*** semakin hari semakin susah..adat belajar~~

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers