Mee Sipooooottt!!

12:12:00 AM

467449_10150782035232454_625492453_9599080_1848319756_o
pemberian daripada rakan kelab…untuk 3 stooges~
3 stooges = 3 warna
comel kan bekas-bekas tu…. *wink wink wink

************************************

amacam? pernah makan mee siput?

tak pernah?

aiyaaakk~~~

hehe, IQ pun baru masuk kali kedua makan mee siput sebenarnya…hek3..

jangan marah…

mee siput ni fofular kat johor je…negeri lain IQ tak tau la kan…IQ try makan suatu masa dulu lepas besties IQ si farah tu bersungguh bercerita pasal mee siput nih….seronok kemain la dia memperkenalkan mee siput ni kat IQ masa tu dan sekarang, besties IQ yang lagi sorang tu si wanie plak nak belajar makan….so, siap mintak tolong ajar macam mana nak makan mee siput nih…camne makan mee siput? makan dengan sambal! yeaaahhh~~

dan IQ just gelak je….kenapa gelak? sebab dorang buat lawak la…makan mee siput pun nak buat tutorial….aiyaaaa~~

ok done! selesai makan mee siput~

SEDAAAAAPPPP~

nak?

pi cari sendirik!

HAHA!

k.bai

 

*** cukup tak agaknya makan untuk stok perut selama sehari? nak pose esok nih! hehe~

You Might Also Like

10 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. oooooooooooo... mee siput tu eh?
    mmmm... tak tau ah aku... kakakakkka

    ReplyDelete
  2. uncle jonni ni org mane tak tau nih....heeee~~~

    ReplyDelete
  3. Betul ker sedap? Nampak macam usus kecil yang dikeringkan! Hehe... :-p

    ReplyDelete
  4. hushhh. macam sedap je? mahu jugaa. mee sipot... mee kura nan hado? hehehh

    ReplyDelete
  5. mee siput?keropok ke ape ni?hehe

    ReplyDelete
  6. logorithm~ haha! sengal jer cakap usus yang dikeringkn....sengal3~~

    kura~ mee sipot je ade, mee kura, tggu next entry...hak3...*xley bygkn mee kura mcm mne...kah kah!

    ecah~ macam krpok jugak la, goreng dan mkn dgn sambal...sedaaaappp~ try laa...

    ReplyDelete
  7. dl pg johor kat mn tah.. ad jual.. teringin nk makan.. tp xkesampaian...huhuhuhu..

    mohon hntrkan sket.. heee

    ReplyDelete
  8. haha....kesiannya dier...

    meh sni alamat nak tolong antarkn...sempat sambal tu basi....=P

    ReplyDelete
  9. sedap ke? nampak cam sedap je...tingin la plak...

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers