Adorable Bella!

8:50:00 PM


bella dan dr.sheikh muszaphar

Adorable bella! seronok tengok bella, selalu pergi ke blog Dr Halina untuk info terkini mengenai bella, dan gambar di atas diambik dari page Dr.Sheikh Muszaphar….skill menyelam bella semakin bagus! sangat comel! comel! comel! comel! comel! comel! tu je IQ mampu cakap…

nak tengok bella lagi? singgah blog mama bella, Dr Halina….Dr Halina selalu post pasal makanan yang yang diberikan kepada bella, sebab tu la bella nampak sihat dan comel! kan??

ok…just that…jangan luper singgah!

k.bai

*** nak ajar anak berenang pun, IQ sendiri pun tak reti berenang… *berangan!

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hakhakhak... tak tau berenang... hakhakhak...

    hmmmm... aku pon sama x tau ... kakakakaka..
    dulu kecik2 rajin ah mandi sungai... skrg harem... huhuuhu

    ReplyDelete
  2. yang tu tak payah trainner....=.= skill mse kecik dengan dah besar laen ke?

    ReplyDelete
  3. x sabarnye nak dpt baby..
    pastu ajar baby berenang gak..
    wakakakakakkaka!!!!!

    ReplyDelete
  4. nnt nak ajar anak scuba terus. whoa! haha

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers