Kosong Pun Tetap Ada

12:07:00 PM

salam

IQ memang da mula ada sikap yang kurang baik dalam diri, iaitu malas…malas nak update blog nih….tapi shian lak kat blog, ada pengunjung datang, tapi entry tetap yang sama…maap la yer~

hujung minggu lepas, IQ plan macam-macam nak buat, macam yang IQ da bagitahu, nak pergi sana sini tapi akhirnya tak menjadi, agak kecewa tapi tak nak laa layan kuciwa tu lebih-lebih sangat…so, IQ anggap hujung minggu lepas macam minggu paling bebas, sebab tak ada program…

dan akhirnya, ada program jugak…ad-hoc punye…actually, tak planning pun nak join, tapi akhirnya join jugak night ride ke stulang, JB….jadi marshall jer sebab da tak sihat, tak kan nak push badan kayuh sampai 40++km pergi balik kan…so, duduk diam dalam kereta…then, ambik gambar….

IMG_3370
IMG_3507

macam biasa lah, IQ malas nak letak gambar banyak-banyak…kalau nak tengok, nanti IQ bagi link…tuan punya kamera tak upload kat facebook lagi…yang ni pun curik senyap-senyap…haha!

IMG_3510
ni wajah marshall kepenatan…siang main mekap-mekap, malam folo dorang plak…penat~
(tak boleh letak gambar besar-besar..nanti kena marah…haha~)

so, that’s all…tu aktiviti IQ minggu lepas…hujung minggu nih diaorang punya program pergi BEKELAH, kat maran pahang….main abseiling…nak ikot tapiiiiiii…..nanti la macam mana…

ok…bye bye!

 

*** korang tak tahu fenomena hingus berdarah? ada pengalaman? cerita siket~ tengah dilema nih, da dua hari macam ni…..

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. cpt2 jmpe doc!jgn tangguh2...nnt bahaya...get well soon!

    ReplyDelete
  2. wah. best gila cycling. nak joinn. hehhe

    ReplyDelete
  3. bdn panas tu..
    minum air byk...

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers