Bilik Anak Dara

11:21:00 PM

copy1
copy2
copy3
copy4
empat sudut pandangan bilik

ok, idea nih memang da lama nak buat tapi takut punya pasal…yela, takut didenda sebab ubah kedudukan katil, tapi di atas nasihat ramai pihak, baru la berani buat macam kat atas nih….TUJUAN buat kedudukan macam nih sebab nak cari mood study, nak keselesaan…nak bagi suasana lain daripada yang lain…

so, petang semalam start kemas sana sini dalam bilik, macam-macam yang dibuat…untuk bilik yang tersayang….semua ni hasil kerja IQ dan roomate…Farah…

dan ramai yang cakap,

“eley, nak ambik gambar, kemas la bagi cantik”

mostly lelaki yang cakap macam tu tapi hakikatnya, langsung tak….kitaorang da lama plan nak ubah perabot, memandangkan kami ni suka susun atur perabut, so…kat atas nih la hasilnya…semester 1 mungkin kedudukan biasa, tapi da masuk semester kedua nih kena la bagi kelainan sket kaannn~

“keselesaan diutamakan, ambik gambar adalah sampingan”
kata-kata untuk kawan yang memberi pendapat…HAHA!

ok…till then…nak tidur…penat…satu hari jalan-jalan dengan Farah dan kawan-kawan satu sekolah dia lepas pergi kenduri kahwin kawan farah tu jugak…BEST!

ok…bye!

*** perempuan memang suka mengemas…lelaki? NO KOMEN….mungkin sesetengah tu yer, tapi setengah lagi tu TAK….hehe~

You Might Also Like

10 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. boleh tahan jugak bilik anak dara nih.. hehe

    ReplyDelete
  2. nak cari mood study gituuuuuu hahha

    ReplyDelete
  3. baru tau yg saudari ni student utm rupanya..

    bilik lelaki bila dh kemas tsgtlah kemas...bila serabut mengalahkan reban ayam ;)

    ReplyDelete
  4. owh samalah student UTM..haha...sebab almari dengan meja study sama jek mcm kat hostel ni..hehe

    ReplyDelete
  5. katil farah mesti yang ada ELMO to0 kan..hahah..

    ReplyDelete
  6. seronoknye bilik ni kemas je

    ReplyDelete
  7. bila ubah kedudukan katil,baru nampak lagi besar kan?

    ReplyDelete
  8. hehe.cantik dah tu..tp sy x suke gabung katil.

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers