Wordless Wednesday ntah ke mana…

4:22:00 PM

Danbo_Danboard_photo_282346

da lama tak buat wordless wednesday…mungkin hari ni tak buat lagi…sambung bila da balik kampus la nanti….

sejak dua menjak nih IQ selalu sangat terasa nak tukar header, masa cuti buat header macam-macam gaya/style/corak..bla3….last-last….sangkut plak dengan header yang atas nih…padahal simple je…baru buat tadi…terus letak jadikan header…da jenuh pakai header gambar sendirik….

esok IQ balik UTM…nak selesaikan hal yang perlu diselesaikan….hal apa? ada la sket…IQ kan student bermasalah…haha! yang penting esok balik abang long, along, mak abang long dan si budak gedik comel rayyan pun ikot sekali….yang tu best!!! yeaaahhh!! tapi lagi best kalau ummi dan adik asyraf ada sekali….ummi tak pernah berpeluang jenguk IQ di UTM sebab tak ada nak bawakkan…masa IQ daftar UTM dulu pun, IQ datang dengan abah IQ sebab masa tu ummi IQ masih tak berapa sihat…sedih….

haaa…korang plak bila nak balik? balik la cepat-cepat yerp! IQ nih da la suka balik cuti balik kampung lewat tapi datang UTM awal plak…bukan nak sayang UTM tu lebih-lebih…tapi ntah la….haha!

ok…till then…bye!

DSC05706
say hye to UTM my dear rayyan….

*** ntah berapa orang la yang ada kat UTM tu yerp…..

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers