Musim Bercuti Sama Dengan Musim Kenduri

12:53:00 AM

pak sedara IQ yang bongsu baru je kahwin….so, IQ balik negeri dua tiga hari lepas, da lama tak pergi Terengganu, pergi Kuala Terengganu kali nih sebagai pelancong…bukan rakyat lagi…*cehh, gedik!

lets picture talk….

DSC_0840
DSC_0828
DSC_0091
DSC_0076

sebelum dan selepas majlis, seperti di bawah…cuti cuti malaysia…

DSC_0707
pantai teluk ketapang, berhampiran rumah lama…rinduu…

DSC_0624
DSC_0627
DSC_0821
DSC_0836

seronok bila dapat guna kamera DSLR….abg long dan along baru beli kamera baru…so, IQ la tukang godek kamera tu…love the pictures! cuti ni best….pak sedara kawen…dapat peluk cium dak nakal yang comel! *walaupun ada jugak yang tak best

last but not least

animation27
peace yaw!

bye!

*** cuti sebulan bukannya lama sangat, pejam celik pejam celik, da habes….hurmmm~

You Might Also Like

6 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. cute nye rayyan tu,, btw inche blogger nie pown bukan main cun melecun.. bila ur turn nak buat nasi minyak pulak .. hehehe

    ReplyDelete
  2. cantik gambar..boleh tau pakai kamera apa?

    ReplyDelete
  3. pakai D510...kamera abg ipar je...

    heee~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers