Sindiket Scam Warga Nigeria dan Afrika

10:49:00 AM

salam semua…

just nak attach suatu yang IQ rasa amat penting buat kalian semua…terutama orang Melayu…korang tahu kan pasal sindiket nih? macam mana ianya berlaku? klik link di bawah nih…

GADIS TEMPATAN DIMANDIKAN OLEH LELAKI NIGERIA

ada jugak kes lelaki ditipu…macam mana ditipu? sila baca entry laman ni siap dengan komen-komennya yerp!

GADIS ENGLAND CUBA TIPU SAYA

sila baca untuk pengetahuan korang semua, benda ni penting….jangan sampai semua papa kedana baru nak merintih mintak pertolongan….kalau dari emel ianya datang, kita da boleh detect dari awal…..so, tolong la wanita dan lelaki di luar sana….berhati-hati dengan sindiket scam nih….jangan sampai korang tergoda dan ternoda….

ok…bye!

*** kat UTM ni ramai jer warga Nigeria…dorang lak macam mana? hehehehe….IQ pernah dulu nak kena ngorat dengan warga Nigeria ni…tapi start dari awal memang da out…anyway, senang-senang je groupmate bagi no.hp kat kawan dier….memang nak kena siku betul!

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers