qUiCk UpDaTe!

4:50:00 PM

salam semua!

da dua hari tak update blog, semalam tengah duk selongkar gambar-gambar dalam simpanan laptop, ingat nak jadikan sebagai gambar untuk WORDLESS WEDNESDAY tapi… tepat jam 8.00++ pagi, pling! [bunyi] elektrik tak ada! macam shit jugak…tapi rupa-rupanya da bagi notis awal-awal…cuma IQ je tak baca…nak buat macam mana…busy melampau!

“ bagi notis tak ada elektrik tapi tak bagi notis tak ada air!”

alkesahnya, tak ada air plak tengahari semalam…memang berbau sampai maghrib! ishhh! heee~~~

stop kesah tak ada elektrik, sekarang kesah MENAPAK DI JALANAN….IQ terpaksa menghabiskan sisa-sisa hidup di jalanan, ishhhh..tak baik betul cakap macam tu kan…wuuuu~ projek traffic edisi kedua telah lama start, bertukar-tukar ahli kumpulan dan sekarang da tak sama group dengan Sembang Kemass…

so, hari ni, memang hari paling busy, ambik kiraan dari seawal jam 6.45 pagi tadi…dan bakal bersambung pukul 5 petang nanti….tengahari tadi pun da buat sejam….so, hidupku di jalanan sahaja pada hari ini sampai la tengah malam nanti….inilah hidup seorang pelajar Awam… =.=”

penat sangat tapi just do it, masih banyak projek yang tertangguh yang perlu disiapkan….tak boleh nak main-main dah! minggu depan pun da start test bahagian kedua….oh man~~~ tak study lagi nih! macam nak pecah kepala, tapi inilah dia hidup seorang student, saya suka sangat belajar! [tangan di bahu, mata ke atas] oh man…lagi sekali….

okeh, stop di sini….nak sidai baju, nak solat asar, nak keluar buat kerja traffic lagi! pecah-pecah! pecah kepala laa~

bye!

*** entry merapu, sorry…biasa la….quick update katakan, tak sempat nak susun ayat bertapis….haha!

*** hari ni IQ genap 22 tahun 8bulan…nak bagitahu jugaaakkk~~ 1hb adalah hari pertama dalam setiap bulan…mesti ingat punyooooo~

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers