pAgI aHaD…sIhAtKaN jAnTuNg!

12:44:00 PM

pagi-pagi bangun hanya kerana nak masuk program diatas, manfaatkan peluang ‘kena tinggal’ ni dengan sertai program ni….haha! da mula-mula da klik ‘attending’ tapi masih ragu-ragu nak pergi ke tak nak….at last, pergi jugaakkk~~~


hehe, IQ bersama kawan satu kos, first tyme kot join program tanpa dua lagi teman baik IQ…sob sob sob~ rindu diaorang….
# baju IQ lain daripada orang lain sebab walk in register…dapat baju lagi seminggu…janji ijau jugakk~

memang best sebab langsung tak rasa penat….bukan nak bangga tapi rasanya kalau penat tu sebab da fit sangat-sangat..heh~ ye ker? ngarot! peluh banyak keluar tandanya IQ banyak lemak…harap maklum…haha! yang tak bestnya…nak derma darah tak lepas plak…kurang makan kot….wuuuu~~~

ok…petang ni study…esok pagi ada test…study man..study!

bye~

*** gang-gang UTM bloggers ada yang menjual di Karnval Run 4 ur heart tu…sape? heeee~

You Might Also Like

9 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. wooo.. xpenat ye. fit sgt! hahah..

    *cun nya muka kakak ni barlari. tergoda adik. Eh. hahah

    ReplyDelete
  2. pkai baju tu minggu depan pon jd ar...
    hahahhaa

    ReplyDelete
  3. @kura
    heh~ btol la, lemak da terbakau...haha!

    kakak yang mana satu yang cun tuh? haha!

    @NadiRah
    pakai buat tidur je la nanti nad...=P

    ReplyDelete
  4. kakak yg sengih macam kerang bosok tu la. siapa lg. Eh! hahaha

    ReplyDelete
  5. @Anyyss Shuhaimi
    pagi2 kena joging anys, bru betol..hee~

    @Ahmad Haziq Azlan
    sorry, luper nk post kt group..lagipn decide last mnit

    @kura
    aishh, ad 3 org yg sengih macam kerang busuk tu...haha!

    ReplyDelete
  6. mmg la. tp ada sorang kakak tu tak mengaku pula. kannnnn. Eh! haha

    ReplyDelete
  7. aishh, sape nak ngaku kalau tak buat...hahah!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers