oFf tHe LiGhT!

1:04:00 PM

edit

study leave = tinggalkan study anda….jom!
[status terbaru IQ]

minggu depan patotnye jadi minggu study leave tapi kalendar akademik mengatakan ianya masih dalam tempoh kuliah….mujur la lecturer ramai yang baik hati menyudahkan kuliah dalam minggu ni juga! cuma masih ada satu subjek yang kena pergi next week…..kalau tak nak pun, kena pergi…wajiiiibbb!!

tapi kejap lagi nak naik bas….nak balik rumah…sebab da kerinduan sama family….ateh pun balik…tu yang sronok…planning nak jalan-jalan….[padahal bawak balik kerja bertimbun nanti…=.=”] walaupun kuliah da habes, assignment dan projek masih tak habes-habes….oh man~~

ok….SWITCH OFF THE LIGHT NOW

bye!

*** masih mengantuk, tidur pukul 4pagi…gini la jadinya!!

You Might Also Like

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. baru tadi lecturer pesan. jangan ingat nak balik jek.
    "study hard,study smart! Pray harder!" :)

    ReplyDelete
  2. best la balik rumah. persetankan kerja2 tuuuu hahah

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers