mInGgU tEnAt

10:48:00 PM

384739_300910749948492_100000887070559_924892_1015169938_n

busy…terlampau busy…
baru siap 40% daripada projek/assignment…
masih ada dua test yang akan berjalan esok malam dan minggu depan…
video interbiu pun tak buat lagi…malah tak rancang apa-apa lagi…
lebih kurang tinggal lagi 2 minggu lebih lagi sebelum final menjelang…
terasa serabut kepala otak…

tapi…

MASIH MAU BALIK MINGGU DEPAN!
nak balik jugak walaupun tahu kat kuantan banjir, tanah runtuh bla bla bla…

hehe~

#minggu korang pun lebih kurang macam IQ kan kan kan?

bye!

 

*** study gurl…study….go go go!

You Might Also Like

5 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hehehe. senyum jela cik izyan. mmg ni lah keje nye kalo jd student. bz memanjang. tp kne pepandai curi mase. YEDOK?
    *enjoy~kim slm org kuantan :)

    ReplyDelete
  2. utm lg busy dr utem rupanyaaaa. eh.

    ReplyDelete
  3. @martina azam
    huhu, bese la, makin lama jadi student U makin susah ler....
    #okeh tina..i will~ =)

    @kura
    memang ler, sbuk sangat2 apatah lagi kalau da jadi senior nih...wuu~

    @.rENEx.
    yerp! tapi baru je jadi orang kuantan...bru pndah ler, tak baca blog la tu~ =P

    ReplyDelete
  4. Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers