GuNuNg SeNyUm

1:22:00 PM

salam semua…

dua tiga hari yang lepas IQ tak dapat nak tulis apa-apa….sebab IQ follow trip yang kawan baik IQ buat untuk kelab kami….MENJELAJAH GUA SENYUM…tu la nama programnya…

pengalaman pergi ke sana? memang best! first time jelajah gua di Malaysia nih…memang rasa kerdil jer diri bila melihat ciptaan-Nya yang teramat indah! siyes…tak tipu…

dari satu gua ke satu gua…mendengar kisah zaman dahulu kala…gua senyum yang berusia 400 juta tahun dahulu, memang banyak kesahnya….IQ berkesempatan menjelajah bermacam-macam gua yang menarik…

dari Gunung Jebak Puyuh,..di sana terdapat pelbagai jenis gua di dalamnya…dan di Gunung Senyum pula ada 120 buah gua di dalamnya…Gunung Jebak Puyuh bersebelahan dengan Gunung Senyum..tapi ambik masa 45 minit jugak nak sampai ke sana….

nak rasa pengalamannya? cuba la pergi ke sana….memang best!


Gua Makam Tok Long..satu kesah yang memang menarik perhatian semua orang yang berkunjung ke Gunung Senyum….termasuk la IQ…

 

gambar? nanti-nanti IQ masukkan, tunggu depa masukkan…sorry, IQ pun tak ada kamera yang capture….wuuuu~~~

bye!

*** malam ni ada test, haha! macam ape ntah rasa…haha!

You Might Also Like

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. @NadiRah
    kena tunggu dorang upload dlu

    @Ecah Ecot
    hehe, ecah orang temerloh yerp?

    @Khuzrin Kamarudin
    memang best, pergi la, buat trip ke sana....=)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers