gAmBaR sEnYuM

2:16:00 PM

da janji nak letak gambar program hari tu….presenting you…MENJELAJAH GUNUNG SENYUM….


lepak petang-petang sambil main ‘goreng pisang’

gua kolam 7, 7 buah kolam, penuh dengan air…best…

dalam gua ape ntah…luper daa….

jalan petang-petang….depan Gunung Senyum….

titian gelak, memang gelak habes nak seberang jambatan nih…

di gua taman…

di gua taman II ataupun dipanggil gua sanding…

gua angin….ni cover album…

[kiri] : masih di gua sanding…
[kanan] : IQ panjat nak pergi ke gua makan tok long….

muka IQ tak bley la jugak laaa…penat kot… [think positif…haha!]

petang main frisbee…sebelum tu, ambik gambar team…ni team kalah yerp…haha!

tiga sahabat ini akan ke mana-mana sahaja bersama-sama…
tahniah pada wanie [baju putih] kerana telah berjaya mengadakan program santai ini!

ok…bye!

 

*** teringin nak bercaving lagi!!!
***sorry, entry ter’panjang’

You Might Also Like

10 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. gmbr senyum beto2 xde pon! huhuhu

    ReplyDelete
  2. eh..cam kenal je budak pakai baju kaler orange belang2 tu..haha

    ReplyDelete
  3. best tak?

    asal tak climb sekali. lg best! heheh

    ReplyDelete
  4. bestnyaa..rugi tak ikotttt..=.=

    ReplyDelete
  5. @NadiRah
    ada laa...cuba tengok betol2....=)

    @.rENEx.
    eh, kenal wan ke?

    @kura
    opkos la best, nak climb tapi pegawai hutan suruh paggil JPA, so...xjadi maen climb...da siap bawak tali pun...

    @mimieux
    no komen, farah dengan wanie cakap da ajak tapi mimi yang tak nak....lalalalla~~~

    ReplyDelete
  6. baca tajuk, ingatkan koleksi tuan punya blog tengah senyum. :P

    rupanya xpdc g gunung senyum. mesti best kan?

    ReplyDelete
  7. @Khuzrin Kamarudin
    memang best!!! serius!!

    @Nwx
    hehehe, NWX da bagi idea lak kat IQ nak buat next entry....

    progrm ini memang best!

    ReplyDelete
  8. Wah menarik.... nk pg jgak gua tuuu

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers