TaHnIaH!

6:04:00 AM

salam semua….nak buat ucapan tahniah sket…

  • tahniah buat skuad bola sepak harimau malaya yang menggondol pingat emas dalam sukan sea…

IQ just dapat tengok separuh masa pertama sahaja! huhuhu~ sebab habes masa pertama terus naik bas ke Skudai…mujur chubby bagitau yang MALAYSIA dah menang!!! masa tengok separuh masa pertama memang sakit hati jugak dengan skuad garuda, memang betul kata kawan-kawan di facebook, garuda da bertukar jadi ANGRY BIRDS!!!

  • tahniah buat Paan Kowt yang da genap umurnya semalam…dan jugak kawan-kawan yang genap umurnya hari ni~ sape? Dzarief Zuhdi!!! happy besday!!! dan jugak~~Brad Apit? sape Brad Apit? Paan Kowt kenal…haha!
  • tahniah buat Along kepada chubby yang da berkahwin…moga kekal selamanya…Amin~
    insya-Allah, tak lama lagi IQ pula~ =P *berangan
  • tahniah buat John Cavalera…eh…Mohd Hanafi, yang da berkahwin jugak…. moga cepat-cepat dapat baby~ bley buat kenduri akikah kat UTM ~ hehe~

semua orang da kahwin…bila lak IQ punya time…hak3~ berangan tak sudah, belajar tak habis ada hati kahwin…muda lagi la cheq oit~ HAHA!

da cukup! tak reti nak tidur…da pukul 6 pagi, pukul 8 pagi da start meeting AGM…..adess~ time to lepas jawatan….

ok bye!

*** misteri terungkap…

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. alin bangga sangat! Alin tgk yang last2. Sebab masa pertama tue duk menggoreng mee hoon tuk santapan family. aper pon. Tahniah Harimau Muda...

    ReplyDelete
  2. nad tgk bola kat dsi..
    best woo~
    jumpe ngan paan kowt n keroro...huhu

    ReplyDelete
  3. @Alin's In D House
    waa...laen kali pass sini sket..hehehehe,

    @NadiRah
    nad, lagi feel tengok kat stesen bas dgn org awam....gegar stesen bas...haha! orang indon pn ad~ bru careeee~

    @paan kowt
    welcome! =)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers