PiNdAh

9:47:00 AM

salam semua!

ada yang da balik kampus ke? hehehe, IQ balik hari ahad nih yerp….balik dengan budak-budak kelab IQ yang habis berekspedisi di Bentong nanti….hari jumaat nanti IQ akan ke Raub, ada kenduri di sana…so, akan tumpang balik ke UTM dari Bentong….jimat? tak jugak…sebab dari Kuala Terengganu ke Raub nanti pun kena beli tiker sendiri…wuuuu~

pindah? yup! family IQ akan berpindah! ke mana? ke Kuantan…negeri asal ummi IQ…kenapa pindah? ubah angin…hehehe…nanti IQ boleh balik kerap sebab dekat je la nanti…best-best! dijangka pindah hujung bulan nih….insya-Allah…

so, IQ balik ni pun sebab nak kemas barang-barang IQ sket…tapi mujur la barang IQ tak banyak sebab dari dulu sampai sekarang, barang IQ memang kurang disebabkan IQ memang tak lekat kat rumah sejak zaman sekolah lagi dan da banyak kali jugak family IQ berpindah rumah…so, makin lama, barang IQ makin sket…haihhhh~

IMAG1147
ni koleksi majalah KLIK yang menjadi feveret IQ dolu-dolu….
paling sayang yang depan tu gambar Peterpan kat depan tu, IQ beli masa tahun 2006…
yang palung lama dan terawal!
tapi semua nih bakal dibuang..sob sob sob~

IMAG1150
komik-komik keluaran GempakStarz yang menjadi kesayangan IQ sejak tahun 2005..
simptom minat komik sampai masuk matrik…yeaahh~~ hehehe~
sekarang da kurang, kalau tak, da jadi macam Itik Kuning, beli komik kat pesta bundle ari tu kan kan kan? heeeee~~~~

IMAG1149
sejak da matang sket-sket nih, minat apa macam dalam gambar tu la, majalah tu sume hak milik kakak IQ tapi IQ curik memandangkan kakak IQ da tak tinggal kat rumah nih…heee~ ada buku pasal aktiviti outdoor jugak…yang tu best!

08
jumpa album lama, album peribadi…yang ada gambar budak-budak…
gambar meniarap, terlentang…
macam-macam!

IMAG1165
da siap kemas, sekotak cukup~
buku organic chemistry tu untuk dak-dak pra-u tapi IQ guna masa matrik dulu…
buku abah IQ…masa dia blajar dulu…

IMAG1166
achik = IQ

faham?

hahahaha!

 

*** doakan semuanya berjalan lancar…AMIN~

You Might Also Like

4 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. pinjam komik!!!

    nad = achik

    nad = comel gak lah kn3??? hehe

    ReplyDelete
  2. eh pindah kuantan?hahahahahahahahahahahahahahahaha.

    ReplyDelete
  3. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaaha

    ReplyDelete
  4. @NadiRah
    erkkkk~~~ ntah ntah~ haha!

    @sembang kemas
    asal ko nk gelak sampai camtu...? ape yang buatkn ko gelak sangat?

    @cerita best
    wokeyh~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers