MaNisNyA rUmAh iTu!

8:42:00 AM

salam semua!

HOME SWEET HOME

pe kabar semua! hehe~ dengar katanya ada sesetengah student U yang balik awal…hari ni da mula student U pulang ke kampus masing-masing…mesti korang tak dapat cuti extend dua hari…tak per tak per…sabar…huuu~

hari ni IQ baru nak beli tiket….memang confirm la tiker balik JB habes punyaaa….tapi IQ nak ambik tiket ke KL, sebab nak pergi kenduri kahwin abang kepada chubby dulu….hek hek hek….so, extend cuti dua hari….rasanya memang kuliah dua hari esok dan lusa ni memang ditangguhkan…iye ke? hek hek hek~ memandai je kan buat cuti, padahal da balik awal! ceit~

hari raya? hehehe, ada buat korban tapi tak libatkan diri sangat….memang best kalau nak cerita bab jumpa sedara mara….well, sebelah pantai timur nih memang meriah kalau tiap kali hari raya, tak kira puasa atau pun korban…sama-sama naik meriahnya!

hari ni hari ulangtahun kelahiran abang angkat IQ…abang angkat? euwww~~ ada abang angkat? macam zaman-zaman sekolah plak nak angkat-angkat nih….well, ada kelebihan kalau anda ada abang angkat…nak tahu? pergi cari abang angkat sorang…dan korang tau apa kelebihannya! eceh~~~

abang angkat IQ banyak tolong IQ…IQ kenal dia sejak tahun 2008, masa IQ kerja part time sebagai pembantu dapur/cashier kat sebuah food court…abang angkat IQ nih seorang chef!!! memang masakan dia sedaaappp~~~ masa IQ kerja dulu, memang selalu mintak dia masakkan untuk IQ…haha! abang IQ nih orang sabah bhaa…berhijrah ke semenanjung da lame, sampai dia pun banyak family angkat kat semenanjung nih…..haihhh~~~ =.=”

03042008202
gambar serius lama! barisan chef yang pro! dan pembantu dapur yang comel…hak hak hak~
abang angkat yang mana satu? dalam gambar ni dia tak menonjol, sebab masa ni dia baru kerja kat tempat kitaorang…dulu botak, sekarang da berambut….so…teka teka teka! yang mana satu~~

ok, entry merapu…lama tak buat entry merapu….dapat online pun kira ok la kan…ok..bye!

sekian….

*** banyak assignment tapi macam tak ada assignment~ oh man~~

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers