EsS pI eM!

12:24:00 PM

salam semua!

semalam IQ selamat sampai di bumi UTM jam 12 setengah tengah malam….dari K.Lumpur…kenduri selamat dijalankan dan akan bersambung minggu depan….penat? yeaahhh~~

semua orang duk post pasal exam besar nih….SPM…kan? status kawan-kawan IQ di facebook pun banyak yang tetiba nak dinyatakan…

“esok exam, kena tidur awal malam nih”

“nak jawab apa dalam paper BM esok yer”

hehe, bukan nak cakap korang gedik…saja nak show je…hek hek hek…IQ pun semalam nak tulis status macam tu, tapi da ramai sangat tulis, macam tak gempak lak nak tulis kalau semua asyik tulis perkara yang sama….ye tak? kan? kan?

budak-budak yang ambik SPM yang IQ kenal setakat nih….

  1. Alyani Munirah (sepupu belah ayah)
  2. Mardhiah (sepupu belah ayah)
  3. Nurul (sepupu belah ayah)
  4. Mohd Razif (adik kepada chubby IQ)

sepupu-sepupu belah mak IQ tak berapa ingat umur diaorang…yang sepupu belah ayah nih pun tengok status salah seorang sepupu yang suka buat ucapan kat facebook…then, IQ baru ingat umur diaorang…haha!

kepada senarai nama di atas, dan kepada calon SPM…selamat la yer! buat betol-betol…jangan jadi macam kami [kakak-kakak dan abang-abang] nih dolu-dolu…SPM teruk! manyak maen~ haha!

k la, tunggu gambar masuk…nak update sesuatu~

bye!

*** da 5 tahun meninggalkan dunia sekolah rupanya….haihhhh~

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. woo.. dah tak cute la klu 5tahun meninggalkan sekolah. ewah. heheh

    ReplyDelete
  2. @kura
    klau tak cute tapi cantik xpe la kan? haha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers