SeLeSaI sUdEyH!

10:07:00 AM

salam semua!

semalam sampai pukul 11 malam di FAB…serius mengantuk! penat! dan bagai-bagai perasaan lagi! arggghhhhhh!! jeritan dalam hati! nak tidur lagi! dem~

Alhamdulillah, program berjalan lancar…terima kasih pada semua yang terlibat dalam menjayakan program WHITE WATER RAFTING ULU SLIM nih…IQ gembira sebab dapat buat semua orang gembira…namun, segala kekurangan harap dimaafkan…moga dapat dipertingkatkan pada masa hadapan….amin~

ni just gambar intro buat korang….tatap la puas-puas…Smile with tongue out


gambar raft group IQ…dem! IQ tak berpaling ke arah kamera~

cukup dengan pengalaman terjun jeram 8-9 kaki, bot rempit sampai terbalik then capsize dan lemas! dem~ yang tu buatkan saham jatuh mendadak dengan muka yang tak cukup pernafasan! panik je lebih~ Embarrassed smile serius malu!

gambar ni masa permulaan rafting, tengok jam? 11.30 pagi….sampai kat final jeram dalam 1.30 tengahari…dua jam rafting! memang masyuk~ tu pendapat peribadi la, bukan nak puji program sendiri best! IQ tak pernah rafting…first time join dan ini memang best! tapi rasa macam duduk kat bahagian depan tak dapat impak yang best sangat la, tak lencun sangat~ nak duduk tengah-tengah…tapi bantai je la…last-last lemas jugak~

MUKA SUNBURN!

IMG_2212
gambar ni gambar lame, saje nak tunjuk efek sunburn!

orang cakap main rafting nih kena sunburn jugak tapi actually, tak ada la teruk mana…tak la nak hitam sangat tapi part yang jadi hitam bila nak balik je…berjemur tengah panas…IQ memang tak boleh berjemur, mula la muka sunburn dan sekarang tunggu masa je nak hitam…dem! hidung da merah macam badut…pipi da merah macam kena gigit tebuan…untung la muka cepat hitam~ Confused smile

k la, cukup la tu laporan semasa…nak tengok gambar lagi? klik sini, kredit to adi [alumni kelab] untuk gambar yang tak banyak muka IQ tu~ Smile with tongue out

see ya!

*** rawatan untuk muka sunburn….ada tutorial?

You Might Also Like

8 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers