rInDu!

3:35:00 PM

salam semua~

selamat hari khamis! erkk~ sekejapnya masa berlalu! rasanya baru menempuhi hujung minggu, da nak sampai minggu yang baru plak…ishhh3…tu sebab masa itu emas! curik emas tu kalau boleh~

semalam IQ ada call ummi kan…well, IQ dapat tau adik perempuan IQ balik rumah…huh! always jealous dengan itu budak maa! selalu dapat balik! ye laa, dia belajar kat kelantan je cek ooittt, ko tu belajar kat johor tuuu…tu laaa, sape suruh belajar jauh-jauh lagi…kang da menyesal tak dapat balik hujung minggu…wuuuuu..nangis guling-guling ar lepas nih!

adik perempuan IQ ambik nursing kat kolej swasta…yeaahh~ belanjanya memang dua kali ganda lagi banyak daripada IQ…tapi kemudahan kat kolej dia tetap kureng…serius…! IQ tahu la sebab IQ pernah pergi asrama dia…yang dulu la, sebelum adik IQ ni komplen-komplen nak pindah asrama…demand giler budak sorang nih~ tapi ok la kan demand untuk diri sendiri…sebab bayar hutang mahal…kemudahan? ishhh3~

adik IQ akan praktikal kat Kuala Terengganu selama tiga minggu , tu yang dia bagitahu IQ semalam…ceit! memang nak bagi IQ jeles kan? minggu lepas along balik rumah senyap-senyap…konon nak buat surprise ummi dan adik bongsu…dan IQ ditinggalkan…sardis!! wuuuu~

bila la dapat balik rumah nih, cuti raya india da tak dapat nak balik…cuti raya haji? dulu bercadang tak nak balik tapi nampaknya KENA balik jugak!

I da rindu tau dengan ummi I…hek3~

nak balik beraya la konon~ tiket pun tak beli lagi cheq oit~ adess…dengar katanya tiket da nak habis? huuuuu~~~ jangan la habis…beraya la IQ sorang-sorang kat sini nanti kang~~

IMG_0332
miss them… T-T

bye!

 

*** minggu test baru bermula, selesaikan test dulu! kemudian assignment/projek…tahun 3…memang penuh kecabaran~~
*** panas badan da hilang…yeaahh!!!

You Might Also Like

2 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers