MaNfAaTkAn sOftWaRe yAnG aDa!

7:19:00 PM

salam semua!

erkkk~~ sakitnya pinggang nih! duduk sambil mengadap laptop lebih dari dua jam! aihhh~~ bukan ngadap maen facebook OR blog OR bla bla bla laa~~ IQ duk mengadap laptop sebab….IQ siapkan kerja yang tertangguh minggu lepas! hehehe~ kantoi tak siap kerja lagi!!

hari khamis minggu lepas lecturer traffic IQ suruh buat mind map…mind map untuk chapter 1 subjek tu laa…adess, siyes! IQ sebenarnya paling malas nak buat…hehe! tapi alang-alang buat, buat advance terus! guna software yang ada dalam laptop nih!

dua tiga jam IQ mengadap laptop, akhirnya mind map IQ pun siap….lihat la hasilnya kat bawah nih…

mind map traffic chapter 1 png

this is what we call mind map yang tak reti nak buat…kenapa IQ cakap macam tu? sebab orang laen, buat ringkas-ringkas, buat pendek-pendek je ayatnya tapi IQ buat? haha…sengal! memang kompom tak reti buat mind map!

software yang IQ gunakan cuma PHOTOSCAPE dan MICROSOFT POWERPOINT

selalunya kebanyakan korang edit gambar guna photoscape kan?haaa, apa kata lepas ni korang aplikasikan plak untuk buat mind map macam IQ nih…heee~~ dan kenapa ada microsoft powerpoint? nampak tak graph yang cun tu? haaa…buat kat powerpoint ler, lagi senang!

kenapa IQ tak guna photoshop? complicated sangat laa~~ photoscape sesuai untuk letak jumlah perkataan yang banyak…kalau nak guna photoshop, alamatnya esok pagi tak siap lagi…whuhuhu~~

k la..setakat itu sahaja…petang ni IQ habeskan masa untuk buat mende nih…betol-betol bermanfaat! heee~~ kan kan kan?

see ya!

*** time to masukkan mind map dalam e-learning plak!!!

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. yeah ! dah siap..hee

    pdai susn ,xnmpak crouded(btul ke eja eja) sgt..hee

    ReplyDelete
  2. @ieyza afieyna

    hehehe~~ crowded la syg~ guna compter mmg snang nk nmpk teratur kn?

    ReplyDelete
  3. wah..mindmap..kompom budak score ni=]

    ReplyDelete
  4. @ciK LyndaWawa

    mesti xbce hbes ni kan? ni sbb rela terpakse je nih~ haha!

    ReplyDelete
  5. hohohohoho... good3.. kemas, menarik.. make sure syg taw huraian mind map syg tu ea..

    p/s,
    bley a wat mind map kenduri kawin plak.. ngeh3.. =P

    ReplyDelete
  6. huhu~ ok~

    ade plak mind map kenduri kawen cik abg weyh~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers