KeTaGiH!

9:10:00 PM

salam semua!

hehe….pagi tadi IQ ada test kedua terakhir….amacam? boleh jawab ke tak? no komen pliz! hak hak hak…okeh, sekarang bukan nak cakap pasal test…sekarang nak cakap pasal ketagih….ketagih beb! KETAGIH! well, IQ tak nafikan, kalau IQ dapat apa yang IQ suka buat, IQ akan buat tanpa peduli sesape pun!…siyes!

dan sekarang IQ ketagih game ANGRY BIRDS! adesss…IQ da tau ada game nih lama tapi tak tau macam mana bentuk gamenya sebelum nih sampai la minggu lepas kan…IQ pinjam handphone budak kelab IQ…selongkar handphone dia cari game…dan terjumpa game nih….then, maen sampai lebam! sampai bateri handphone dia nak habes! hahaha..sorry Koma…haha!

then, semalam ke dua hari yang lepas, IQ pun da lupa….si wanie [kawan baik IQ] ni tunjuk application dalam google chrome….

dekstop chrome

application dalam chrome boleh cari dalam chrome web store macam dalam gambar kat atas nih…bermacam-macam application yang mudah boleh korang download…IQ macam gila sekejap bila ditunjukkan semua nih…dan application first yang IQ download adalah ANGRY BIRDS!! tengok la kat atas tu….hehehhee~~..so, kalau nak cari application menarik, sila pergi shopping kat chrome web store tu yer~

dan IQ pun ketagih dengan angry birds nih…adesss….stage da clear…nak maen angry birds chrome version lak….hehe…

angry birds

angry birds2
yang ni just nak compete highscore yang ada…macam yang tak memuaskan!

IQ baru je download game bouncy mouse tu….bley tahan la…macam-macam lagi game yang ada, tapi tak termain lak nanti…anyway, game angry birds ada offline version punye…game lain tak tau la macam mana…best kan? so, tak kesah tak ada internet pun…boleh main jugaaakk~~

ermmm…ermmm…test ada lagi satu…hari rabu nanti…pagi…tak study lagi nih..hehehe…kena stop main dulu la gamaknya…project punya introduction pun masih dalam proses…dan baru tadi dapat tau ada kerja lagi…kena buat redo test Traffic…hehe…so, bye kengkawan!

eh…lupa nak bagitau….IQ balik kampung 2hb, so…dua hari ponteng kelas….bukan nak,, tapi TERPAKSA! hehe…bye!

*** burung apa yang terbang tapi tak ada sayap…. jawapannya angry bird!!!! kredit to. mr ket~

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. amboi.. dah addctd pulak dah ye. hahah

    ReplyDelete
  2. @kura
    bese la, da lama teringin nak main..hehe..

    @Ahmad Haziq Azlan
    biar la nak main..hek3

    @NadiRah
    alaa, nk maen jugak, tggu game itik xade pn..hek3

    ReplyDelete
  3. studi weyhhh.. angry birds klu main slalu nanti cepat boring.. aku nasihatkan limitkan sekali sebulan.... hahahahaha

    ReplyDelete
  4. @Dzarief Zuhdi
    suke ati ko nk limitkan sekali sebulan ek...xpe...aku da habes level~ xboring pun~ haha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers