DNS sErVeR bErMaSaLaH~

6:28:00 PM

salam semua....

buat pengetahun korang, kali nih IQ update guna cara IQ update dolu-dolu punye, bukak Dashboard, klik NEW POST dan taip laa nak taip apa pun....sebab apa IQ beralih kepada cara lama? bukan kerana software windows live writter IQ ada masalah tapi laptop IQ tak dapat connect dengan internet...

windows can't communicate with the device or resource (primary DNS server)


tu la yang terjadi dalam laptop IQ sekarang nih....macam ape ntah...tak tawu nak buat apa dah....rasa macam da putus asa nak solve perkara nih sendiri....korang ada cadangan apa-apa tak? sape-sape yang bergelar budak sains komputer tu tolong-tolong la bagi tutorial nak selesaikan masalah nih...sedih nih....nak update pun pakai laptop kawan.... kiranya tak ada privasi jugak la nak menaip kan? huhuhu...

buat masa nih, IQ terpaksa hold update blog...sorry buat korang yang drop by tapi IQ memang tak dapat nak catch up korang balik MELAINKAN korang tolong IQ selesaikan masalah internet laptop IQ nih...da selesai nanti, IQ jengah korang semua! IQ janji!

ok la....entry kali ni siyes boring....perenggan ntah pape kan? ye ar, tak ley nak bajet ruang blog....huhu... IQ out dulu...jaga makan pakai korang tau! jangan rindu IQ sangat! huhu~ bye-bye korang~

sekian~



*** sob sob sob~ tisu sekotak belum tentu dapat hilangkan hingus kat hidung nih...yucks~ selekeh! haha~

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers