dErMa DaRaH oK! bUkAn DeRmA dArA!

7:17:00 PM

salam semua!

sebelum pape, lihat status IQ semalam nih dulu…Winking smile

derma

ok…paham? semalam, 15 Oktober 2011 hari bersejarah dalam hidup IQ sebab setelah empat tahun IQ mencuba untuk menderma darah, akhirnya semalam, IQ lepas!!! sorry, semalam tak sempat nak buat entry…sebabnya lepas derma darah terus pergi tengok budak-budak nih maen wall climbing~ anyway, thanks a lot pada Biro Kebajikan JKM kolej IQ iaitu KTHO sebab mengadakan program nih!

semalam memang serius IQ excited! mana taknye…masa tengah check darah [stagepertama] tu IQ berbual dengan kawan-kawan…dua orang kawan IQ yang sebelum IQ dua-duanya tak lepas…so, IQ pun takot jugak tak lepas…IQ ada cakap kat dorang, kalau lepas untuk derma darah memang buat entry blog la jawabnya! dan sekarang? inilah entry nya! ehek~ gedik!

 

 

nak tengok muka orang excited macam mana?

 

 

 

macam nih….

308720_2543657635779_1383896431_32904525_1175883546_n

haha! muka excited terlebih! dem~ wanie peneman setia IQ~ Rolling on the floor laughing

sebelum nih, memang IQ tak pernah derma darah, setiap kali nak derma, mesti tak lepas…yang tak lepasnya hanya kandungan hemoglobin dalam darah…tak cukup…dan sekarang, disebabkan berat badan IQ da bertambah sekilo, membolehkan IQ menderma darah! sangat suka! goodies yang dapat lepas menderma? lagi la suka! dapat beg LV lagi tau…haha! sengal…beg lugage la…senang la nak balik kampung nanti~ macam la sebelum ni balik kampung susah je kan?Smile with tongue out

chubby IQ ada cakap, lepas derma darah…berat badan akan bertambah….alamak?? nak buat macam mana nih? tak nak naik lagi…nak maintain…ni pun macam nak kurangkan macam dolu-dolu…huhu~

kenapa IQ nak sangat derma darah? klik di sini untuk tahu kebaikannya…entry kawan IQ ni sama dengan tarikh IQ derma darah…macam tahu-tahu lak…ngeee~

ok la…see ya!…

*** IQ baru balik dari gathering UTM blogger…tak ramai, tapi best! nantikan gathering bersama junior-junior plak ek…Nad! jom buat!

You Might Also Like

10 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. izyan ! hihi,smlm ada gak org dok bg flyers sruh g tapi nak smpan darah untuk prgram cos nt,hehe
    nt ada prgrm derma darah jgk,pdhal sama ja,nak gak simpan :P

    dulu tym drma,ada tnya nurse tu jgk psl naik badan lepas derma darah.pastu dia jawab
    "yang xderma darah pun naik badan jugak dik.."
    kan izyan kan,dun wory.. :D

    ReplyDelete
  2. @iela_fadila alias
    aah, nati fkk ad wat progrm yg sme....heee~~

    iela mmg bese derma ek? klu bese xpe la...msti snang je nak derma kan? huhu~

    ReplyDelete
  3. nak gak derma darah...tapi tak penah lepas...huhuhuh...
    T_T....

    ReplyDelete
  4. huhu..takut jgk sebenarnye nak derma darah..lg 1, berat xpenah2 cecah 45 utk derma darah..makne nye xlepas..

    ReplyDelete
  5. @NurHasnita
    try naekkan berat badan...kompom lepas!

    ReplyDelete
  6. @Azzifarun Nurafizza
    makan banyak-banyak pastu tidor, berat badan akan naik serta merta! hehehe~

    ReplyDelete
  7. perghhh...anis still xdpt derma darah

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers