JaNgAn rIsAu, SeMuA oRaNg CaNtIk!

6:56:00 PM

salam semua!

apa korang buat petang-petang camni hah? tidur? main? lepak depan laptop? haa..tu IQ la tuuu…IQ nak join giveaway tapi hold dulu…sebab da join contest sebelum nih…baru pagi tadi buat kan?

bila ada internet nih, mula la idea mencurah-curah ke ladang gandum…sampai tangan nak menaip pun da tak cukup! sampai kadang-kadang, terlintas kat fikiran satu perkara, terus nak buat entry kat blog…perghh…itu da macam blogger tegar lak…heee~

topik kali ni, apa pendapat korang? korang tengok zaman sekarang nih macam mana? semua orang masih merendah diri lagi ke? masih anggap dirinya tak menarik ke? ke macam mana?

dulu, IQ berperasaan macam tu, selalu fikir tak menarik, tak mampu nak menarik perhatian orang dengan rupa/penampilan IQ…jujur IQ katakan, IQ dulu tak seperti sekarang…bukan bermakna IQ nak cakap IQ sekarang dah cantik ke apa…korang jangan salah anggap plak~~ eee..nakal!

dulu IQ tak ada keyakinan diri, well, mungkin sekarang masih ada kekurangan keyakinan diri…tapi bila meningkat dewasa, semua tu berubah…apatah lagi kita bergaul, berkawan dengan ramai orang…mungkin itu sedikit sebanyak mengajar kita bersama…

tapi sekarang jugak, tak dewasa pun da terlebih keyakinan diri…budak-budak sekarang suka menonjolkan diri, belum tiba masanya da nak cantik sana sini…sesuai ke? ntah…pendapat korang lak macam mana? budak sekolah yang baru tingkatan satu, da bergaya macam orang da bekerja? huh~ macam tak sesuai la plak kan?

dunia sekarang da advance….semua orang boleh lihat kecantikan masing-masing… macam mana? ada kamera handphone? ambik gambar sendiri, dan tengok! kalau cantek, ambik lagi, ambik lagi dan ambik lagi…heeee~ kalau tak cantik? stop je la, laen kali je la ambik…haha!

ok…tu je pendapat IQ….semua orang cantik, dan semua orang pun da boleh detect sendiri yang dia tu cantik kan? heee~ begitu jugak lelaki…situasinya sama ajeeeee~ ambik gambar sendiri! haha!

topik nih lebih kurang macam video kupasan matluthfi90 plak kan? tapi IQ just tulis apa yang terlintas dalam fikiran IQ…tak copy mana-mana entry ataupun video ok~

see ya!

IMAG0810 (2)

gambar tak ambik sendiri ok~~hee~…suke!

 

*** lalalalalaaa~~

You Might Also Like

7 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ecece. akak ni cantik la.

    sobs. sy tak ada keyakinan lg, malu malu. Heheh

    ReplyDelete
  2. kura~~ heh~ dan2 je puji cantek..haha!! btol ke xde keyakinan diri? macam pnuh kyakinan je....heee~~

    anyyss~ yeaahh!! bagus tu! anda memang cantek sangat!!

    ReplyDelete
  3. kalau ko ambik nak guna tangan mana pulak kan? *merujuk kepada gmba anda*

    pompan kalau konfident ngan diri sendiri terus nampak cantik. haa

    ReplyDelete
  4. tu la, aku nak ambik gmbr sndri tpi xley nak bergaya plak..heee~~

    yeaahh!! i agree bout that!

    ReplyDelete
  5. somelnya kakak ni.. nak kenalan boleh?

    ReplyDelete
  6. nak berkenalan jadi kawan ek? boleh! boleh~ =)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers