I’m BuSy Ok!!

9:06:00 PM

salam semua!!!!! pekabor??

perghhh~~ tajuk macam bongkak semacam jer..erkkk?? saya tidak begitu ok~ just nak state kan di sini…

I’M SO VERY BUSY THIS WEEK AND NEXT WEEK!!!!!!

okeh~ paham? huhu…new sem da start…kalau da start memang gerenti banyak giler perkara yang perlu diselesaikan~ hal akademik? hal kelab? semua balance…dan mencapai graf yang tertinggi dan sama dalam urusan kehidupan IQ sekarang!!!

pagi macam biasa…kelas dan kelas dan kelas~~ naseb baek minggu ni banyak kelas yang tak ada dan jugak habes awal…bak kata itik kuning…kelas satu jam, jadi lima belas minit…kelas dua jam jadi setengah jam…minggu ni memang heaven…tapi minggu depan? faham-faham ke la…komitment beb!! komitment!!!

minggu ni kelab IQ adakan program untuk student freshie pasal basic rekreasi…so, melepak la hujung minggu IQ di dalam hutan UTM yang cukup indah untuk diterokai itu…kan kan kan??? heee~~~ siang tadi pergi beli barang makanan untuk program…perghhh~~ siyes banyak!! yang pergi pun just tiga anak dara yang kiut miut mengangkat beras sebanyak 4 x 10kg!!!! kuat kan kami~~ haha!

227115_10150175366462454_625492453_6792551_63259_n
kami anak dara yang gagah! yeaahhh!!! Smile with tongue out

next week, jamuan-jamuan raya kelas dan kelab akan berlangsung…yang tu pun akan bertambah busy dengan jualan bungan konvo plak yang berlangsung hujung minggu depan….erkkkk??? time untuk jual menjual macam dolu-dolu la plak…heee~

IQ nak tulis banyak-banyak tapi takot korang bosan je ape plak kan? tapi tak per la, IQ nak bersiap, nak bermake up…nak pergi rumah terbuka presiden kelab plak nih…rumah dier belakang UTM nih je…meh ramai-rmai serbu rumah dier meh~~ heeee~~

sekian sahaj dari IQ…see ya!!

***korang nak tau sesuatu tak? IQ malu benor ari ni…sebab ape? nanti la IQ cerita….malu bebenor nih!!!

You Might Also Like

9 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. amboi. bz bebeno die ye.

    jgn lupe bz stdy plak..

    hehehe..

    slamat stdy!

    ReplyDelete
  2. KTF??? nak datang boleh ? haha

    ReplyDelete
  3. pe yg ktf syaimz ni???
    mmg gagah lah IQ!!! huhuhu

    ReplyDelete
  4. miss lady~~ huhu, nk wat cmne..study mmg xley abai~~ kte kn student!! heee~

    syaimz~ mne de, tu just lalu kat tpi ktf laaa...

    nad~ ggah ke? nad pn ggah jgak kn?

    ReplyDelete
  5. sibok la plak da die.. btw, jumpe jugak blog ambe? hahaha... lagu dadali, disaat aku mencintaimu.. kakaka

    ReplyDelete
  6. untung la kelas 2jam jadi stengah jam. amboi.

    ReplyDelete
  7. anyss~~ mmg sbuk~ tpi bru ilang ksbukan tu smntra~ huu

    kura~ heeee~~ lecturer buat, bukan saya...hehe

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers