cOoL fEvEr…

7:56:00 AM

salam!


comel giler budak nih demam, sebijik macam IQ…heh! Smile with tongue out

yang ni IQ tak tau nak cakap la…cool fever? ke hot fever? lantak la apa pun…cuma sekarang IQ pening sket, bila nak mula sesi baru kuliah mesti IQ kena demam….asal hah?

sesi lepas, masa nak masuk tahun 2…demam panas gila!! pergi klinik kesihatan kat UTM ni dan check suhu….damn! 39.9 darjah celcius beb~ tu memang serius panas…tapi IQ pelik gak, doktor tu cool je, kita tengah hot, dier boleh nak cool-cool kan? doktor tu tak bagi lak suntikan power atau apa-apa yang boleh turunkan suhu secepat yang boleh…pelik-pelik….

kes demam panas masa tu sebab pergi program anak angkat kat perak tu, IQ jadi photographer…so, kena berhujan panas untuk dapatkan shot menarik…balik UTM, terus demam panas~ memang cun habes! terbaring je atas katil…memang tak berdaya langsung masa tu…masuk kelas hari pertama kuliah da kabur-kabur…nasib baik tak belajar apa sangat…nama pun hari pertama kuliah~

hari ni hari ahad, esok da start kuliah la weyyhh!!! IQ demam lagi nih, cuma sekarang lebih kepada cool fever…[macam nama pelekat demam tu la plak]…sekarang hujan membasahi bumi, confirm sejuk giler! IQ da tempah pakej selsema dengan batuk…cukup la tu di samping badan nak panas nih….adessss~~ naseb la ko jah….demam kali ni tak tau kenapa plak….nak berhujan panas tu? ermmm…ada la kena hujan sket-sket..tapi selalunya tak efek sangat…naseb-naseb…

harap-harap demam ni cepat pulih, petang ni ada open house plak nih…hahahaha! da demam nak pergi open house lak, mengamuk la chubby IQ kalau tau nih….da la culas makan obat, ada hati nak jalan-jalan….nasib baik semalam tak jadi nak ride keliling UTM nih dengan rider-rider yang lain…kalau tak, bertambah teruk agaknya…hehehe~

ok la, kaki da sejuk, hingus da meleleh…nak makan ubat ke tak nih? heee~~ need to sleep lagi…see you soon~

bye!

*** apa pun tak bley! dah tak ada ayat sampingan daa~

You Might Also Like

0 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers