cOnTeSt I lOvE dOmOkUn

8:23:00 AM

semalam tak ada mood, bangun pagi buka laptop dan jugak buka blog,tengok link, terjah blog ke blog…so, jumpa la contest ni!!! siyesly~~ I’m crazy about DOMOKUN!!!

DUA SEBAB IQ MINAT DOMOKUN?

1- DOMOKUN TAK BOLEH TUTUP MULOT!

korang tengok kan domokun camne? ke mana jua, bila-bila masa mulotnye akan terbuka sepanjang masa, lagi kelakar bila domokun tidor, confirm banyak air liur basi dia meleleh…..nampak selekeh kan?? eee..selekehnya domokun….tapi IQ suka!!!!!

2- DOMOKUN COMEL SEBAB MACAM KUMAN

yang ni along IQ cakap, macam KUMAN!! kuman yang besar 10ribu kali ganda dan hidup macam haiwan yang lain! walaupun rupanya macam kuman bagi IQ,tapi DOMOKUN tetap comel!!! comel sangat! comelnyeeee~~~

disebabkan IQ obses sangat kat domokun ni, IQ edit gambar bersama DOMOKUN yang IQ ada…heee~gambar ni da edit lama, masa mula-mula IQ beli DOMOKUN tahun lepas..

giler domo!

dan jugak video ni IQ buat masa cuti 4 bulan hari tu…tengah lepak-lepak dalam bas dengan adik, buat la video ni, macam bese…IQ edit video…dan siap la VIDEO DOMO COMEL!

nak tag

apel [wan zuliyana]

nanad

princess nasuha

animation2

sekian sahaja dari IQ dan domokun!!! tata~~

 

*** teringin nak miliki beg domokun!!!!

You Might Also Like

4 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers