bEr ‘PaMeRaN kElAb’

8:16:00 AM

salam kepada semua

maaf la, IQ tak dapat nak post apa-apa dua tiga hari ni disebabkan IQ sibuk dengan pameran kelab IQ yang berlangsung 2 hari di dataran agora …

buat pengetahuan korang, pameran kelab ni diadakan khas untuk freshie-freshie yang baru sahaja mendaftar ke universiti… dan untuk UTM ni, 7-8 September ni jadi pilihan dan IQ pun terpaksa la balik ke UTM awal untuk menjayakan program ni…eceh~ hehehe~

gambar-gambar untuk pameran ni tak ada, yang ada cuma video khas temuramah pihak MPM UTM dengan salah seorang AJk kitaorang mengenai pameran kelab….nak tengok? tengok at bawah nih…

kama sebagai icon kitaorang hari berkenaan…heee~~

AJK yang laen pun ada dalam video tu, termasuk la IQ… heee~ Smile with tongue out 

kepada student yang baru mendaftar di UTM, jemput la untuk sertai SRC UTM…kami menyediakan pelbagai aktiviti outdoor yang best buat korang~ Antaranya :-

  1. Kursus Asas Rekreasi [16-18 September 2011]
  2. Ekspedisi Bukit Kutu
  3. White Water Rafting Ulu Slim [ini program yang IQ handle!]
  4. Explore Frim
  5. Caving
  6. Rocktrip @ Batu Caves

dan macam-macam lagi!! IQ lupa plak aktviti apa lagi yang ada, tapi siyesly ada banyak lagi IQ tak ingat….yang penting, semuanya aktiviti yang best-best! buat korang yang menggemari aktviti outdoor, jom la join kitaorang! [promote ni! promote nih!]

okeh la, nanti IQ update lagi ok~ IQ sekarang tak berapa nak sihat sebab tekak da sakit masa berpameran kelab nih, sekarang da dapat simptom-simptom nak demam, sakit tekak dan jugak selsema…wuwuwu~~

ok la, see you then~ see ya!

*** kat bilik dapat internet guna kabel LAN…masyuukkk~~~

You Might Also Like

3 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. PN~ meh sni nk bg sign...haha!

    Nad~ jom2....nti IQ ajaknad stiap program kitaorg yer

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers