cUtI bEbEnOr kOmE yEr!

9:25:00 PM

salam pada semua, masih ingat pada IQ? Alhamdulillah, mujur la masih ingat, terima kasih pada sesiapa yang singgah ke blog IQ nih walaupun da lama IQ tak online dan menulis di blog ni, macam IQ pernah katakan dulu, masalah internet…sekarang da mencapap di rumah kakak IQ di Pahang, boleh la nak online sampai lebam!

rasa macam da lama sangat tak menulis..kekok rasanya nak menaip di keyboard laptop nih…serius! macam-macam hal yang da berlaku sepanjang tempoh IQ tak online nih….seperti…IQ da ada lesen memandu!! baru genap 7 hari pada hari ni~ hehe~ tapi da drive sampai pahang da..jauh bebenor jalannya kan? nak buat macam mana…nasib ler…

sepanjang cuti nih, IQ ada jugak belajar basic dan jugak specific pasal photography, walaupun macam bese je, tapi sket-sket tu bley la, dalam proses mendapatkan kamera, dan pada sesiapa nak jual DSLR yg second punyer, roger-roger la IQ yer!

selain tu, IQ ada buat draft tu post entry….itu memang wajib sebab masa mula-mula cuti, tangan macam tak boleh nak berenti…buat jugak draft entry…tapi akhirnya lama kelamaan, akibat sibuk dek buat lesen memandu dan jugak mengemas rumah…draft entry nih sempat buat setakat yang kat bawah nih je….

draf

IQ suka buat video pada waktu cuti nih, pantang ada event dengan family, mesti akan ada satu video berkaitan dengan aktiviti tu, IQ tak berkesempatan lagi nak upload kat U-tube….kalau IQ da upload, IQ letak ok!

cukup la coretan IQ sepanjang 2 bulan IQ da senyap nih….huhu! entry baru? esok ok! eh..esok nak buat biskut raya! tak per tak per…next time ok! see ya!

sticker IQ2

*** time to cari lagu baru…tambah koleksi~~

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. untunglah dpt teddy bear dr tersyg...huhuhu

    ReplyDelete
  2. erkkk, yang tu jgak nad prasan..adoi~~ haha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers