AlaHai…pErEmPuAn aJaK pErEmPuAn?

11:22:00 PM

salam Ramadhan buat semua….kali ni IQ nak buat entry panas buat korang, well…korang da besar panjang kan? sape yang baca blog IQ nih belum cukup umur lagi, pandai-pandai la bawak diri yer~~

perkara ni berlaku baru je sekejap tadi…IQ on Yahoo Mesengger IQ sebab nak chat dengan kengkawan semua termasuk la kengkawan dalam FB~ then, sebelum ni ada kenalan add IQ kat YM..IQ pun tak kenal sape tapi suspucious sebab nama macam familiar je…so, IQ biarkan dia add IQ dan IQ pun approve dia…

dan baru jap tadi IQ chat dengan dia….korang baca la kat bawah nih….dan korang buat la tanggapan korang sendiri~~

ym3

ym4

ayat dia yang second last memang berani mati wa cakap lu~~ tapi IQ steady lagi la…malas nak naik hangin sebab chat dengan dia pun tak lama….dari korang tengok kat atas pun korang boleh tau IQ nih layan tak layan je, IQ layan pada mulanya sebab ingatkan IQ kenal minah ni tapi rupanya lain orang daaa~~

bulan Ramadhan pun masih ada yang nak mengajak membuat dosa, tapi tak tau la kalau minah nih bukan Islam kan…? ntah la…Wallahua’lam….tak berani nak tuduh pape, ni kan bulan mulia….

setakat nih je la kot, tak nak cakap panjang….korang baca, korang pikir sendiri apa yang tersirat dari semua  nih…dunia sekarang da nak kiamat…huhu~ bulan Ramadhan pula semakin tiba ke penghujungnya…sob3..

sekian sahaja dari IQ pada malam nih….renung-renungkan dan selamat beramal!

*** sape berani, ambik la link yang last tu….hehe…ishhh…tak baik benor ko IQ~~ heee~

You Might Also Like

18 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. HAHAHAHAHAHA...
    comel header.. ^^

    ReplyDelete
  2. Lau y spam or virus salu jerk kne cmni...bolayankan...

    ReplyDelete
  3. ni spam kot..
    wat x tu je l..

    ReplyDelete
  4. nad~~ opik lari la nad, nad lambat! heheheh~~

    ijat~~ spam kah? siap boleh add dan approve lagi~~ da bolayan da~~

    hana~ spam ke? huhu

    ReplyDelete
  5. ni spam. fadz ada org yg sama gak (melissa) dalam ym. da delete contact da. tpi still ada lagi dalam list.

    ReplyDelete
  6. macam virus...serius..hehe...:P

    ReplyDelete
  7. spam tu.. komputer. reply la mcm mana pun, ayat die tetap sama je..

    ReplyDelete
  8. hot gak ko Iz,.. hihihihi
    btw,.aq de bljr yg de satu virus ni namanyer,. Melissa virus,..

    ReplyDelete
  9. haha..lawak la...kalo dilayan tu kompem pengsan..hoho

    ReplyDelete
  10. haha.. fetish la sgt mnah tue.. haha

    ReplyDelete
  11. btw, way to go I! proud if u.. haha..
    *follow ur blog.. ble?.. hoho

    ReplyDelete
  12. selalu gak dapat yang macam tu.. wat tak tahu je.. jangan sampai terjebak..

    ReplyDelete
  13. anyyss penah terkena gak sebelum ni. dia suruh tgk video dia yg ntah pape..huhu

    ReplyDelete
  14. kobalas la..p\taip url blog ko plak.. hahaa

    ReplyDelete
  15. fadzlina~ yeke? da delete da smlm...xtau la klo dier nak chat lagi...hehehe~~

    paan~ ko ckp virus mcm ko sronok je paan~~ haaaa~~

    nwx~ yeke? klu cmtu, xkan balas da lepas ni..hee~~

    PN~ aku pun sme, aku akn ingt nme virus nih...virus melissa~

    ecah~ tu la...ingtkn nak smbung lagi malam nih....haha!

    hazz~ hehehe~ tq~ huhu....folo blog anda kembali nanti yer!

    aizamia3~ insya-Allah...xkan terjebak~ alam maya ni xboleh dipercyai~~

    mohd zhafri~ haha~ memang tak bley blaa~

    anyss~ yang tu dia bagi link ngarut tu, mls nak tekan je kang tak pasal2 dpat virus laptop nih~~

    zuhdi~ aku lpe la nak bagi link blog aku nih plak~ hahaha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers