kOlEkSi vIdEo IQ~

9:47:00 AM

IQ ada buat dua video…edit je sebenarnya…bukan apa sangat…satu video kawan-kawan dan satu lagi video anak buah IQ….nak tengok? sila lihat di bawah la yer~

video bersama izzuanie, farah zulaikha dan mohd izzuddin~
video muhammad rayyan firdaus…pakai baju baru!!!

video-video ni IQ edit guna cyberlink power director…da lama ada software ni cuma jarang guna sebab layan photoshop je kan…video dengan chubby banyak buat cuma tak ada yang sesuai yang nak diletakkan dalam internet ni, buat simpanan sendiri sudeyhh~~ heee…

hope enjoy the video~

see ya!

*** entry ni auto publish, mungkin IQ sedang nyenyak tidur dalam perjalanan pulang ke kuala terengganu masa nih~ hahaha!

You Might Also Like

1 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. nice boleh edit video, tapi video sy tak leh nak buka , internet lembab nanti :)

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers