kEsAh pEnDaTaNg dI kL

9:15:00 PM

254534_232092900139901_100000175781917_1120061_4455541_n

IQ da lama nak update pasal ni dulu tapi disebabkan kawan IQ iaitu Muas Chan lambat bagi gambar, terpaksa ditangguhkan dahulu, muas exam sejurus selepas IQ pergi KL hari tu, sebab tu tak dapat nak bagi gambar cepat-cepat~

masa IQ pergi KL hari tu IQ rasa bertuah sangat-sangat sebab IQ ada kawan yang jaga IQ sepenuhnya! Akhirnya hajat IQ nak pergi KL lepas habes final hari tu tercapai…dapat jumpa kawan baek IQ yang da lama tak IQ temui…[eceh ayaaattt~]

fb
bukti muas chan masukkan lam fb IQ banyak-banyak..letak kat wall lagi tuu…haha!
petang hari jumaat tu IQ bertolak sorang diri pergi KL, sampai kat Terminal Bersepadu Selatan [TBS] tu IQ keseorangan lagi sebab Muas lambat sket…ada hal di kolej, so…sape yang temankan IQ??? sape lagi kalau bukan chubby~ terima kasih sayang sebab sudi temankan…sayang kamu sangat-sangat! [eceh lagii~ haha]

so, planning apa yang dibuat di KL?? heee~ jalan-jalan, lepak-lepak je la…masa muas ambik hari tu, dia dan kawan-kawan ajak lepak kat kedai makan mamak, sambil-sambil online…dari petang sampai maghrib…dan IQ pun tak ketinggalan online jugak..pinjam laptop zira~

230745_226799424002582_100000175781917_1070496_437153_n

bersama muas chan!! rindu sama dia sangat-sangat~
lepaking di kedai mamat…sambil menikmati horlick shake..

fb2
update di kedai mamak…haha!

malam tu plak berjumpa dengan kawan yang da lame tak jumpa, disebabkan tulis kat fb macam kat atas nih, ada kawan nak jumpa, alang-alang kan…so, jumpa la kawan tu yang bersama erul~ kawan lama sejak sekolah lagi…nak tengok dia? tengok kat gambar first tu…..heee~

keesokannya? masa untuk jalan-jalan…chubby IQ pun ada sekali…seronok sangat…terima kasih kepada muas, zira dan jugak chubby IQ yang sudi teman IQ hari tu..happy sangat-sangat sebenarnya nih! heee~~

fb3
muas update guna handphone dia…dia advance sket~
247049_232093523473172_100000175781917_1120067_1698161_n
dari kiri, zira, IQ dan muas chan!
250345_232093210139870_100000175781917_1120063_2350860_n
250860_232093430139848_100000175781917_1120065_2291597_n
248310_232093093473215_100000175781917_1120062_1209652_n
bila muas dan IQ bertemu..macam ni la, rindu sangat sama kamu sayang!

banyak lagi gambar yang nak dapatkan daripada muas, tengok la camne nanti…bila la dapat jumpa muas dan zira lagi…yang penting, IQ dialu-alukan datang ke sana lagi untuk lepak bersama…huhuhu~ nak naik kL lagi la pasni….nak nak nak!! [gedik! =.=”]

ok la, sekian sahaja entry kali nih, mungkin IQ nak buat auto publish untuk entry akan datang, esok IQ da nak balik terengganu balik dan tak akan dapat nak update blog dah pasni…harap kawan-kawan maklum tentang hal ini~ heeee~

sekian sahaja dari IQ…see ya!

*** nak letak video rayyan yang terbaru~~~ hehehe~~

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. apel~ da lme smpai pel, da lme blik jugak..heee~~

    syaimz~ yup! sronok giler~~

    cik azey~ heee~ =)

    ReplyDelete
  2. tersenyum melihat anda bahagia,.hehe

    ReplyDelete
  3. kerana dirimu jua aku bahagia...heee~~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers