vIdEo kHaS bUaT rAyYaN fIrdAuS

9:54:00 AM

semalam IQ ingat nak buat entry pasal pergi KL ari tu, tapi memandangkan gambar-gambar masih belum diupload oleh kawan-kawan IQ kat sana, so..ditangguhkan dahulu…semalam jugak, abang ipar IQ dan kakak IQ mintak IQ buat video khas untuk anaknya….Rayyan Firdaus tu ler~

dan semalam, bertungkus lumus IQ siapkan…tak ada la smart sangat video tu, bese-bese je….lepas siap, convert jadi kecik sket saiznya…then, upload kat youtube…da lama berhajat nak upload kat youtube nih, sebab senang nak masukkan dalam blog atau facebook….kan? sebelum ni, IQ tak dapat nak attach video sendiri sebab masalah nak upload ke dalam blog ni, berat! baik upload kat youtube..senang sket~

so, sila la lihat video tak berape kat bawah nih…nak komen? pastikan anda ada akaun youtube..jika tak der, komen kat sini pun bley…haha!

nanti IQ update lagi~ sementara internet ada lagi sampai sabtu nih…sabtu nih IQ da bertolak ke terengganu~~ so, grab the opportunity! hahah~~ k~

see ya!

***pesanan pada sesiapa yang tag IQ untuk join contest atau buat tag, sorry…tak dapat nak buat lagi setakat nih…nyway, suma da pakai tukar layout blog~ jeles2!!

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ko msti syg giler kat dye en? jadi anak raja la bdk tu kng. .;DD

    ReplyDelete
  2. anyys~~ hehe~ kan? comey kan?

    apel~ tau xpe..mmg syg giler pn~ ank raja pn xde la...heee~ bese2 je

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers