sAbOr-sAbOr~

2:31:00 PM

huaaaa…erk? salam hari isnin buat kengkawan semua…tahniah pada budak-budak kelas IQ yang da kehabesan paper untuk dijawab pada hari ini….tahniah!! huuu~~

tapi IQ masih dalam sisa perjuangan disebabkan ambik paper extra sem nih…repeat ke? kalau yer, salah ke? malu ke ambik paper repeat? bukan ke sapa yang ambik paper repeat tu untung? untung sebab masih diberi peluang untuk membaiki gred….gred IQ paper repeat ni memang agak hancus laa sem lepas…tak dinafikan bila lihat result sesape yang lepas pun macam lebih kurang..lepas cukup-cukup makan je…so, baek ambik balik paper ni kan?

so, disebabkan paper ni jugak IQ kena stay sehari lewat…well, IQ tak kisah sangat sebab da biasa balik lewat ke rumah…nanti da habes paper pun nak naik kL…nak jumpa buah hati pengarang jantung…heeee~ esok last paper…pliz! give me your full support! hahaha~

pagi tadi, sebelum IQ bergerak ke fakulti untuk paper MOM, sesuatu telah terjadi!!handphone IQ jatuh! huaaa….yang harunya…jatuhnya siyes slow, lembut je…tapi??? damn la! terus tak ley on….sebelum ni dia da tunjuk tanda-tanda dia nak nazak…tapi kali ni dier da nazak betul-betul! dier vibrate tak berenti! on je terus vibrate…wanie cakap, dier tu da nazak sangat da tu, sampai shacking non-stop! wanie suruh IQ menerima hakikat yang dier tak dapat bertahan lama lagi…IQ redha….huuuu~

sekarang IQ da tak ada handphone!!! huaaaaaa~~~ sedih sangat-sangat! huaaa~ ni pun curik-curik guna handphone kelab IQ….kebetulan IQ pegang handphone kelab nih, so…sedang menggunakannya sampai ada handphone baru nanti… [kalau la ada budak kelab baca entry ni, habes la kena ambik…huhu!] pada sesape yang handphone lebih yang tak diguna pakai, derma-derma la kat IQ yer…nak tunggu ada duet? kena cari kerja la camni~ huuu~

handphone ni sebijik macam handphone IQ yang baru rosak..huu..pink~~


handphone ni yang terbaru tapi da rosak lame….skrin terbakau! sayang giler~ huh!


huaaaaa…macam sedih je hari ni…dengan paper tak habes lagi, dengan handphone rosak….ada sesiapa yang boleh hiburkan IQ tak? lepas ni IQ nak pergi study dengan kawan IQ…IQ online jap je…sampai la petang besok…lepas petang besok, IQ freeeeee je memanjang…pergi kL pun 13hb nih….so, memang 2 hari free….

ok la korang..cukup la IQ merapu…tengah sedih, merapu la banyak kan? k la…

see ya!

You Might Also Like

11 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. alo..siannya..xpe2, meh nad nyayi lagu itik gembo2 meh!!! ^^

    ReplyDelete
  2. cepat nyanyi! cepat! nak dengar dari awl hgga akhir! haha!

    ReplyDelete
  3. oh henset lopek.kah3.

    dia suh angkat backbei la tuh.duit nuffnang masuk bli terus.haha

    ReplyDelete
  4. itik gembo2...air gedek2 bila hem2..
    jale seiringe muko comey lotey..hem2 biar molek~..

    *hem2 = tak tau word part tu..hhahhah!!!

    ReplyDelete
  5. epul~~ duit nuff ko byk xpe la ko nk ckp cmtu...aku pnye xsmpai suploh tau x!!!

    nad~~ peel laaa...peel biar moleeekkk~~ haaa!!

    ReplyDelete
  6. epul~~ duit nuff ko byk xpe la ko nk ckp cmtu...aku pnye xsmpai suploh tau x!!!

    nad~~ peel laaa...peel biar moleeekkk~~ haaa!!

    ReplyDelete
  7. ksian.. xpela.. stkt blk shari lmbt xpe.. hehe..

    ReplyDelete
  8. ala3...jgn cdey2..nti xcomey lor..ce snyum smpai nmpk gigi.. :D

    ReplyDelete
  9. abg azizi~~ huuu...alaa..lewat gak blik sbnarnye..hehe

    anyss~~ok2...snyum nmpk ggi tu wawan je..haha!

    ReplyDelete
  10. hahaha.. blk lmbt tp cuti 4bulan so xksah la.. :P

    ReplyDelete
  11. same laa..blik lmbt gak nih~ singgah mne2 dlu, bru smpai umah

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers