mIntaK ToLoNg lAgI bUlEy?

9:44:00 PM

korang tengok sini jap~

masalah blog

mungkin korang buka pop-up ruangan komen IQ nampak elok je, ada je bar scroll ke bawah tu kan? kenapa IQ buka guna chrome tak ada plak? bila IQ buka guna mozilla, ada plak bar scroll tuh…IQ pun pelik!

puas IQ godek-godek setting dalam chrome nih, tak jumpa-jumpa gak…
tadi IQ cakap da tukar guna mozilla kan? tapi nampaknya mozilla ternyata betul-betul menghampakan IQ, sebab siyes lembab!! lembab sangat! lebih suka dan sayangkan chorme sebab chrome siyes laju!

macam mana nih? kenapa pop-up comment IQ jadi lagu tuh???
korang ada cadangan tak?

IQ da fenin nih~~

toloooonngggg!!

 

*** siyes sedeyh~~ huaaa~~

You Might Also Like

14 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. baru perasan, ari tuh komen2 kt blog yg byk komen pon mcm tuh gak, xde skroll down, betol2 gak,

    nk pki mozila, lembab sgt, n dh hancus pon

    ReplyDelete
  2. owhh.. patutlah..
    dari td kot dok komen jd cmneh..
    ingtkn sbb line slow.. hahaha~

    ReplyDelete
  3. ini masalah wifiutm la,kan aku da cakap,chrome loading laju tapi tak abes,see?

    ReplyDelete
  4. shaz~~ haa..da tu nk wat cmne ek?? adoi~ fenin lak pikirkannya..sangkut paut dgn browser la nih ek?

    mizz aina~ haha! tu la...tpi xkn tenet slow pnye psal kn? gne kabel da nih

    nad~ ley je?? xadil!

    SK~~ alaaa...mozilla siyes lembab nk load~~ cmne nk bg laju ??

    ReplyDelete
  5. solution bagi laju?aku tak pandai,try search google.

    satu lagi,gunalah streamyx,hebak!

    ReplyDelete
  6. alaaa...pakai stremyx plak daa..ni pn ehsan utm, nk pkai streamyx..mimpi je laa...

    nti aku search

    ReplyDelete
  7. memang chrome mereng kot. td aku nk upload gamba boleh pulak die xleh nk click. heh sabo2

    ReplyDelete
  8. hahha~~ mereng ek? adoi...semua cakap chrome mereng, sian chrome..haha!

    ReplyDelete
  9. tapi kn ce ko pakai aje scroll down button kt keyboard neh. bleh pulak. sebab tu die xde dah kot

    ReplyDelete
  10. haha! aku pn bru praktikkn jap tdi..heee...klu sbb tu dier xde, krenye butang scroll down aku nih bru wujud ke?? haaha!! lawak!

    ReplyDelete
  11. kah3 boleh jadi gak la die baru wujud. :D

    ReplyDelete
  12. rsenya mmg dah xde scroll bar..tp masih bley gne dgn sng hati...heee :)

    ReplyDelete
  13. tapi IQ da tak senang ati ni..camne? haha~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers