hEaDer LaGi~

11:27:00 AM

salam semua…disebabkan exam da habes, memang tak ada koje la kan…selain kemas bilik, memang IQ suka buat kerja-kerja mengedit nih….heee~ by the way…korang da nampak kan kat atas sana…kalau sesiapa yang da terbiasa datang blog nih, mesti perasan apa yang laen…

header aku tag

heee….ni sebab bosan punya pasal, IQ pun buat header baru untuk blog IQ…well, ada banyak yang pelajari sendiri…bila da buat, baru paham…huhu..kiranya, boleh la dah nak buatkan header untuk orang lain secara terbuka…dulu tertutup sebab hanya suka-suka…kali ni boleh la buka tempahan~ eceh~~

contoh header yang da dibuat…

header blog anyys2 tag

file header nana tag

file header nad2 tag

header blog ijat

jika anda berminat nak singgah tuan punya blog yang memiliki header nih, sila klik header yer!

kalau korang berminat nak tempah header dengan IQ boleh la hantar :

1. Gambar yang bersaiz besar….[sebab senang nak crop dan gambar tak pecah-pecah]
2. Describe sket macam header yang korang nak….macam tema apa…apa-apa yang perlu…

kenalkan diri jugak tau~~ hehe~ dan anta semua tu ke emel ini ( izyan5025@gmail.com ) IQ akan berurusan dengan korang menggunakan emel, lagi senang…kalau nak suruh show kat sini dan copy paste tak digalakkan sebab header akan jadi saiz kecil~

heee….sebelom tu, IQ nak bagi sesuatu buat Miszy Dian…huuuu~ ni permintaan dier, da lama IQ buat…tapi baru sekarang nak show kat sini…sorry yer dear~~

tuan belog
Miszy Dian

see ya!

*** cepat!! masa untuk masukkan barang dalam stor! petang ni mau pergi melaka! makan freee~~ fuhhh~ ikan bakar…fuhhh~~ jom pi umbai melaka!

You Might Also Like

19 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. whoah. serius cantik header iQ. saya nak buat tapi takde idea ar. header sekarang buruk gila. huhu.

    ReplyDelete
  2. itik!!!!
    wohohoh~
    IQ duduk kat atas DUNIA IQ sendiri.. ^^
    gudluck!!
    t kalau ramai yang tempah gtau nad...
    nak tau gak perkembangan bisnes IQ.. ^^
    leh promote2 kan.. ^^

    ReplyDelete
  3. huwaaaaaaaa~
    tq sgt2 hehehe comel glaaaaa gmbr sndiri nie.. hehee.. tq IQ :)

    ReplyDelete
  4. whahahahaha,cool lah header baru (:

    ReplyDelete
  5. wahhhh. header cantek. brp rm satu header? ^^

    ReplyDelete
  6. shafiqizwan~ header anda msih boleh diperbaiki, anda tau basic adobe kn? memandangkan anda student sains com, mesti anda tau..hehe

    nad~~ heee..tenkiu2...waa..nak promote? tenkiu skali lagi!!

    miszy dian~~ same-same! hehe..sorry ya! lewat sket..hehe

    sK~ heee..tenkiu! tpi blog biasa je...blog ko lagi cool!

    cik galaticos~ heee..tenkiu! sbb anda juga penasihat yang terbaek!

    syaimz~ tenkiu!! hee

    nanabella~ hee...tenkiu~ da pndai nak letak background cmtu..huhu~ nak header baru ke? =P

    fina~ header berharga dalam rm5.00-rm10.00..depends atas kehendak customers...

    ReplyDelete
  7. leh wat sistem barter x? :D

    ReplyDelete
  8. perhh. izyan dah maju PS oo skang :D

    ReplyDelete
  9. kreatif mung..siap wat header bagai...nnt boleh la wat untuk aq...hahaha

    ReplyDelete
  10. header flash yg gerak2 ley wat????

    p/s : tok utm student ada discount x?? hehehe

    ReplyDelete
  11. mr stealth~ da lama laa~ ko je bru masuk blog nih~~

    dakulala~~ haha!! bley~ tpi masuk dalam pakej doh laa~ haha!

    mamal~ flash pnye xblja ag....software pn xde ag~~ heee~~ diskaun tu xtau nk kire cmne...haha!

    alya~ xjdi pi pn

    renex~~ meh...sila bgthu kt emel yer

    ReplyDelete
  12. tutorial psl header ni xde ke?? haha....

    ReplyDelete
  13. renex~ harga kwn2 je~ heee

    nas~ tutorial utk header xde la plak...hee

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers