sElAmAt LaHiR kE dUnIa sAyAnG~~

6:33:00 PM

hati manyak gembira!! hati manyak happy woooo~~ hihihi..kenapa? bukan assignment da siap semuanya, bukan….masih ada 3 assignment yang perlu disiapkan!! huhuhu…

kenapa IQ gembira sangat nih??!!

sebab dia ini!

20042011510

ini adalah anak saudara IQ yang PERTAMA!!!!

COMEL TAK??

comel kan?? cuba teka, perempuan ke lelaki?? hehe..

comel, cute..hehe

baby boy!!

Alhamdulillah sangat2~~

bukan apa, along IQ da dimasukkan ke hospital sejak hari sabtu lepas sebab da lambat dari tarikh jangkaan bersalin, dan sejak tu la, tak ada tanda-tanda langsung! pagi tadi baru masuk dewan bersalin tapi petang ni baru bersalin…hampir dibedah tapi tak jadi ~ Alhamdulillah~~ IQ risau sangat dua tiga hari ni sebab along tak bersalin lagi kan…da lewat satu hal..da berapa kali masuk ubat, tapi tak sakit sakit…. sedih tapi gembira!!

tadi abang long telefon lagi, dia cakap tak sabar nak jumpa baby lagi…along masih dalam bilik bersalin…abang long cakap baby da pandai toleh kiri kanan, main air liur kat bibirm dan tengok gambar tu!! da pandai tengok kamera! pandainya sayang cik qis nih~~ haha! tetiba je~~ abang long cakap da fikirkan nama da…namanya

MUHAMMAD RAYYAN FIRDAUS

bermaksud

PINTU SYURGA UNTUK ORANG-ORANG YANG BERPUASA.

ejaan MUHAMMAD tuh tak tau betul ke tak sebab korang tau kan nama muhammad sekarang banyak versi….RAYYAN tu betul sebab abang long da eja satu-satu tadi..hehehehe~~

happy kan korang tengok IQ? mana tak nya, dua tiga hari da risau, masa abang long cakap along kena operate lagi la risau, tambah lak dengar abang long nangis-nangis…risau…tapi semuanya selamat..Alhamdulillah..syukur Ya Allah~

buat muhammad rayyan..selamat lahir ke dunia serba mencabar ini…moga dirimu menjadi insan yang soleh ke akhirnya…amin~

sekian.

 

*** assignment entah ke mana ntah da nih..excited dapat anak buah!! haha!

You Might Also Like

14 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. comelnya BABY tuh .. geram tengoknya :)

    ReplyDelete
  2. hehe....tau xpe~~~ comel sgt2!! =)

    ReplyDelete
  3. selamat lahir sayang, semoga menjadi anak yg soleh dan solehah.. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah buat keluarga iq.. hehe.
    comel jak baby nie..
    nama pn sesuai jak :)

    ReplyDelete
  5. comeynya...cik izyan udah jd makcik la ni... :)

    ReplyDelete
  6. CB- amiin~~
    iela~- cik qis..yeaahhh~~ itu yg kte mau~~ jgn la pggil mk cik, i muda lagi u~~
    cik galaticos- heee~ comel2~
    miszy dian- trma ksih~ ayahnye yg beri~heee
    anyss~ alaa...auntie laa.heee.~~ Alhamdulillah~

    ReplyDelete
  7. Sampaikan salam tahniah dan... errr... budak ni comel... grrrr...

    ReplyDelete
  8. ok! mmg comel, tgk la sape mak sdranye...heee

    ReplyDelete
  9. comel!!! alalala..
    tkpe lah..next gthering join yer!! ^^

    ReplyDelete
  10. wah besh nye dapat baby.dah lame x maen dgn baby.kepingin sgt neh eheee..

    ReplyDelete
  11. kwen bru dpat bby..haa~~ so, kwen cpat!! wee~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers