kEsAn gIaN tAhAp MaX!

11:27:00 PM

IQ da gian! orang masuk kuar bilik IQ pun IQ buat dunno je..orang datang nak curik barang IQ pun IQ tak sedar…betapa kuatnya gian IQ kali nih…apa yang IQ buat? lihat la kesan-kesan di bawah~
tag gambar

logo rasmi untuk gambar blog~ [ececece~ da buat daaa~]
fizo
first try! haha~~ crop pun bley senget..tak reti la nak guna magnetic tool tu bagai~~
IMG_3026
second try, ambik step satu-satu dari blog tutorial…blaja pun tak camni!
kawan
third try, agak-agak da pandai~ wat la benda nih~

amacam? tak lawa kan? damn! ingat nak belajar sambung gambar..tapi tengah malas lagi nih..kang ngadap tak pasal-pasal satu kerja pun tak siap! ni pun baru sehari belajar da ada empat gambar..eceli, ada banyak…saje nak chow empat..sebab yang laennya buat padam buat padam…tak berkenan la kononnya~~ ceit!
okeh…time to rest..idong tak sehat-sehat lagi..tapi ada hati nak buat benda nih semua..haihh~~okeh la..see you next tyme!
see ya!
***sorry yer kengkawan, tak dapat nak BW blog kengkawan semua, untuk kengkawan dalam bloglist je sempat dilawat…tu pun , tak tinggalkan komen..sorry yer!

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers