I sTaLk yOuR pRoFiLe !!!

9:47:00 AM

 

 

I stalk your profile – Jazz Hayat

Ooh... Ini kisah sedih ku
Aku mengharap kan
Sesuatu yang tak pasti

Disaat kau disisiku
Hidupku terasa indah
Hidupku penuh
Warna warni
Seperti pelangi

Ku akui ku rindukanmu
Saat kau tiada di sisi
Hancur hatiku
Bila kau Sudah berpunya...

(chorus)

I stalk your profile when I miss you
Tengok semua gambar you tanpa jemu
I stalk your profile when I miss you
Adakah kau juga memikirkan ku

Semua gambar-gambar you bersama si dia
Dalam captionnya kata mu aku cinta dia
Reaksi ku meluat sedih pun ada
Memang kau ini player tapi malangnya
Ku mahu kau Jua..

(Repeat chorus)

Bridge:
Kau seolah memberiku harapan
Disaat sunyi rasa kesepian
Kau seolah memainkan perasaan
Ingin ku membenci mu tapi aku yang
Tak tahaan

(Chorus)

Composed & lyrics by Jazz Hayat

korang dengar lagu nih bebaik k~~ IQ suke stalk profile orang…tapi bukan bermakna IQ rindu~~ haha! IQ layan lagu ni semenjak si farah tu haaa letak facebook~ tapi siyes! really nice song laa~ sweet…korang dengar suara si jazz hayat nih dalam versi akustik punyer mesti korang cair punyer…yang perempuan je la yang cair..bukan yang lelaki~ hahaha!! IQ lebih suka vide pertama…dan farah suka video kedua….video kedua lebih layaaann~~ kan?

nice song~ really like it! da ada dalam senarai playlist IQ dalam laptop daa~ hehehehe~ dua video kat atas pun sama~~ wink3~~ punyer la suke kan? si jazz hayat nih orang brunei ok~ bukan malaysian ataupun indonesian~ bruneian~ jarang kan tengok penyanyi dari brunei…nice!

ok~ dari semalam nak post..sekarang baru dapat~ selesai! tapi ada lagi~ next entry plak~ ok?

see ya!

*** mood nak stalk profile orang lagi!! hahahaha!

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. wow~
    iQ tuka header laaa.. ehehehe.
    nice :)

    ReplyDelete
  2. hehe~~ malu la miszy dian tgur~ hehe..tq~~

    ReplyDelete
  3. aiya~~ entry psal laen, sume duk komen psal header...bikin malu waaa tau~~ haha!

    ReplyDelete
  4. Hehe.. aku lak dengar lagu ni masa aku OTW From Brunei to Miri ^_^ terdengar Di Radio la :) tapi yang version dia dengan putri lagi best ^_^

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers