cOnTeSt : ‘aNnOyInG sMiLe MeNcErMiNkAn dIrI’

7:54:00 PM

ringkas.padat.minat.join.je.la!


klik gambar untuk pergi entry contest!

suma syarat sedang dibuat! so…done!

gambar yang IQ pertaruhkan?

bawah nih~~

DSC08968

jangan lempang dulu~ nak describe sket…sket je..tak banyak!

gambar ni masa melawat tropical village, ayer hitam dan diambil oleh chubby! damn! nak senyum, tapi terbuat macam ni dan terjadi la gambar paling sengal dalam hidup IQ~~ senyum! tapi sengal~~

IQ rasa IQ patut menang bukan sebab nak cerminkan diri IQ yang sengal tapi menjelaskan betapa spontaneous nya IQ bila diambil gambar candid camni! heh~ tak ada la…well, senyum yang annoying mencerminkan diri kita yang pelbagai perangai yang orang cakap GILA-GILA!! kan? lagi annoy senyum orang tu bley buat, maka semakin gila kepala hotak dia! macam tuan punya contest! upsss~~ hehe! sorry azee! tercakap jujur! ter’puji’ lebih ler! hehehe~~

muahahahaaha~~

gud luck IQ ucapkan pada muaz, hani, dan jugak miss tina yang IQ tag sekarang nih! hee~~ sila buat..sila la buat!! pleaseeeee~~

done~ bubye!

sekian~

 

***sedor-sedor la esok papper cek mek weyhh!!

You Might Also Like

9 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. huh terkejut eden,.hehe.,.terlalu chumil taw x rase cam nk geget,.wink,.wink,.

    ReplyDelete
  2. aishhh~~ nk geget? auww~ hehe..jgn2...buat dlu, nti tgk sape nk gget sape~~ wink3

    ReplyDelete
  3. izyan izyan, tlg ingtkn kite lepas kite abes final boleh? skrg mcm xleh nk bikin entry sgt-lah. nk bt entry mesti perlu ilham sakan plus semangat, apatah lg ble masuk contest kan :P
    btw, lepas exam i'll try <3
    thnx tag..! lv ya

    ReplyDelete
  4. yan thanx derr.. heee oke aku macam nak lempang 2 kali, nice:))

    ReplyDelete
  5. sampai ati ko azee..aku nk lempang ko skli je~ ko nk lempang aku dua kli!! sian aku weyh!

    ReplyDelete
  6. oke contest da ade pemenang sori sebab lambat sebab ade hal yang tak dapat dielakkan:))

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers